Persoonlijk Leiderschap:
Diepgaande Coaching om met meer veerkracht en minder stress te leven

Tijdens het individuele werk bied ik diepgaande coaching voor mensen die vastlopen en waar eerdere coaching niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. 

Ik geloof dat echte verandering begint wanneer we dieper werken dan alleen het herkennen van oude patronen.

Mijn aanpak richt zich op het onderzoeken van de onderliggende lichamelijke stresspatronen en het leren luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt. Samen werken we eraan om verborgen blokkades en belemmeringen te identificeren en te transformeren, waardoor blijvende verandering mogelijk wordt.

Het persoonlijk leiderschapstraject omvat een reeks van 10 gesprekken, waarin ik een veilige en ondersteunende ruimte bied voor persoonlijke groei en transformatie. Of je nu worstelt met stress, onzekerheid of andere uitdagingen, ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Dit traject kan zowel online als in de Yurt (in Hoegaarden) doorgaan.

Als jij dit voor jezelf wilt, neem dan gerust contact op.

Contactmogelijkheden: linda@lindahoeben.be of gebruik het contactformulier.

“Het afgelopen half jaar heb ik het genoegen gehad door Linda gecoacht te zijn bij mijn vraag rond het thema identiteit.  Ik ben zeer onder de indruk van de toegevoegde waarde die embodied coaching mij geboden heeft. Mijn ervaring is dat het me snel in contact bracht met een diepere (3e graads impasse) gevoels-laag in mezelf en me instrumenten heeft gegeven om dit blijvend te integreren in mijn leven en werk. Veel dank daarvoor!”

Liesbeth de Jong

CTA, Organisaties