Aanbod

Embodied Coachen Online

Met dit online instap-programma krijg jij via to-the-point videolessen direct de beschikking over mijn unieke methode. De theorie kun je je eigen maken door middel van inspirerende oefeningen die bij elke module horen. Door de online modules ben je volledig vrij om te starten en te leren wanneer het jou uitkomt.
Je kunt snel de eerste resultaten zien bij jouw cliënten.

Embodied Coachen Jaaropleiding

Deze jaaropleiding biedt jou een combinatie van online videolessen, online live lessen en live oefendagen in mijn Yurt, waarin je de kennis die je opdoet ook leert toepassen in een veilige omgeving, onder begeleiding van een expert. Deze unieke live coaching in kleine groepen is de beste manier om Embodied Coaching te leren. Jouw cliënten zullen direct resultaat merken..

Mentorprogramma

Tijdens dit mentorprogramma krijg jij een plaats waar je kan groeien, je ervaringen kan delen. Waar je kan leren en waar je elkaar kan inspireren en motiveren.
Je leert nieuwe skills en je krijgt steun in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er is ook voor jou, ook al heb je al heel veel ervaring, een plek waar je professioneel en persoonlijk kan thuiskomen.
Gewoon… Rond het vuur… Met elkaar…

Persoonlijke ontwikkeling | Leertherapie

Bij leertherapie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens de Vierdaagse groepstherapie ‘Van Stress naar Rust’ zie je Linda aan het werk en licht zij haar diagnoses en interventies toe.
Door deze klinische reflectie leer je van een doorwinterde therapeut en krijg je de kans om je eigen coaching-stijl te ontwikkelen.

Online Introductie in Transactionele Analyse

Draag zelfverzekerd bij aan het geluk en vertrouwen van anderen​​, met de meest succesvolle technieken en middelen uit de coaching en sociale psychologie. Met deze 101 leer je in 7 videolessen de basisprincipes van TA en kun je die toepassen in jouw praktijk.

Gratis webinar Embodied Coachen

Regelmatig geef ik het webinar ‘6 inzichten uit de Neurowetenschappen die jouw TA Toolbox aanvullen om jouw cliënten te helpen hun lijf beter te begrijpen’. Ik geef je 6 tips over hoe je jouw Transactionele Analyse werkwijze uitbreidt met lichaamswerk en de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden