Aanbod

Leertherapie in groep

Tijdens de tweedaagse leertherapie krijg je de kans om als cliënt een therapeutische vraag samen met Linda uit te werken. Je zult Linda observeren terwijl ze met andere deelnemers werkt, en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen over haar diagnose en interventies.

Op deze manier leer je, door zelf te ervaren, door Linda aan het werk te zien en door met haar in gesprek te gaan, jouw klinische denken aan te scherpen.

Persoonlijk leiderschap (1-op-1)

Ik bied een diepgaande benadering van coaching voor mensen die vastlopen en waar eerdere coaching niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Ik geloof dat echte verandering begint wanneer we dieper graven dan alleen het herkennen van oude patronen.

Jouw traject omvat een reeks van 10 gesprekken in een veilige en ondersteunende ruimte, met als doel jouw persoonlijke groei en transformatie.

Maatwerk voor Bedrijven

Stress in organisaties heeft impact op leidinggevenden en medewerkers. Trainingen richten zich vaak op het begrijpen van stresspatronen, maar dit is vaak niet genoeg. Een meer diepgaande aanpak, ook op het lijf gericht, is nodig om stresspatronen te doorbreken en een cultuur van rust te creëren. Ik help leidinggevenden en medewerkers verantwoordelijkheid te nemen voor hun stresspatronen, met als doel een rustige werkomgeving te bevorderen.