Aanbod

Embodied Coachen Online

Met dit online instap-programma krijg jij via to-the-point videolessen direct de beschikking over mijn unieke methode. De theorie kun je je eigen maken door middel van inspirerende oefeningen die bij elke module horen. Door de online modules ben je volledig vrij om te starten en te leren wanneer het jou uitkomt.
Je kunt snel de eerste resultaten zien bij jouw cliënten.

Embodied Coachen Jaaropleiding

Deze jaaropleiding biedt jou een combinatie van online videolessen, online live lessen en live oefendagen in mijn Yurt, waarin je de kennis die je opdoet ook leert toepassen in een veilige omgeving, onder begeleiding van een expert. Deze unieke live coaching in kleine groepen is de beste manier om Embodied Coaching te leren. Jouw cliënten zullen direct resultaat merken..

Supervisie programma

Bij Supervisie richten we ons op jouw professionele groei. We werken in kleine groepjes, waardoor je van elkaar leert en elkaar kunt inspireren. Je gaat leren onder begeleiding van Linda door te reflecteren op eigen casuïstiek van jou en de andere groepsleden. Hierbij laten we ons niet alleen leiden door de cognitie en de emoties, maar ook door wat jouw lijf over de casus vertelt.

Persoonlijke ontwikkeling | Leertherapie

Bij leertherapie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens de Vierdaagse groepstherapie ‘Van Stress naar Rust’ zie je Linda aan het werk en licht zij haar diagnoses en interventies toe.
Door deze klinische reflectie leer je van een doorwinterde therapeut en krijg je de kans om je eigen coaching-stijl te ontwikkelen.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden