De download-link naar jouw e-book is onderweg. In de tussentijd heb ik nog iets voor je.

Leer in deze video hoe je handgebaren kunt gebruiken in jouw coaching

In deze video doe ik jou het aanbod om een module van mijn Online training Embodied Coachen te kunnen downloaden voor slechts €47,-.
Dit aanbod is geldig tot:

Ik doe je in deze video een heel scherp aanbod. Dat doe ik omdat het écht mijn missie is dat zoveel mogelijk coaches met deze methode aan de slag gaan. Omdat ik weet dat coaches in de eerstelijns-zorg, die momenteel erg onder druk staan, met deze kennis hun cliënten echt beter kunnen helpen. Zo wordt er heel veel ellende vermeden.

Daarom kun jij nu tijdens 1 module uit mijn Online Embodied Coachen training kopen. Het is een module waarvan heel veel deelnemers die de hele opleiding hebben gevolgd, hebben gezegd: Hier hebben we echt heel veel aan gehad.

Wil jij – samen met mij en veel andere coaches en therapeuten – je schouders zetten onder de pandemie van stress- en traumaklachten? Dan is deze module voor jou.

Wil jij de module ‘Van Foetus tot Finesse – Het verborgen verhaal van onze bewegingen’ uit mijn Online Opleiding Embodied Coaching voor maar €47,- volledig tot jouw beschikking hebben? Je kunt de theorie video bekijken en het bijbehorende werkblad downloaden, zodat je jouw opgedane kennis gelijk kunt inzetten voor jouw praktijk.