Bedankt voor het aanvragen van het werkboek Veerkrachtig omgaan met oude pijn

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met het werkboek.

Ik kijk ernaar uit om je te inspireren!

 

Mogelijk vind je dit ook interessant:

Online Introductie in Transactionele Analyse

Merk jij als coach dat steeds meer mensen dringend behoefte hebben aan gedegen hulp voor mensen met stress-, burn-out- en angstklachten?
Wil jij voor deze mensen graag een rots in de branding zijn, maar worstel je met je eigen stress en werkdruk?

Komt dit je bekend voor?

Werk en privé lopen door elkaar heen.
Je bent vaak erg vermoeid na je werkdag en vraagt je af: ‘Is dit het nu?’ De overweldigende emoties van je cliënten neem je mee naar huis. Daardoor slaap je slecht en voel je je opgejaagd en gestrest.

Je twijfelt of je jouw cliënt wel verder kunt helpen.
Sommige vragen van je cliënten hoor je aan met een kloppend hart en zwetende handpalmen. Diep vanbinnen knaagt de twijfel over hoe je jouw cliënt kunt helpen als je zelf zo gestrest bent. Je hebt zo’n sterk gevoel dat je nog zoveel kennis mist.

Je voelt je uitgeblust en lusteloos.
Ooit had je de droom om écht bij te dragen aan het geluk van jouw cliënten. Nu ben je al blij als je de dag doorkomt. Wat is er nu terechtgekomen van die droom? Je hebt het gevoel dat je in een ratrace terechtgekomen bent waarbij je hard werkt, maar niet verder komt. 

Waar is je levenslust gebleven?

Hoe zou het zijn om jezelf en anderen te kunnen helpen op een diepere, zinvolle manier?

Het moet mogelijk zijn om gezond en veerkrachtig te kunnen coachen zonder dat je compleet leeggezogen wordt door je werk. Een leven waarin je er écht kunt zijn voor je cliënten en tegelijkertijd ruimte hebt om op te laden en die dingen te doen die belangrijk zijn voor jou.

Geloof me: Jij kunt dat ook bereiken. 

Ook jij kunt je levenslust (goesting noemen we dat in Vlaanderen) terugvinden.

Je bent echt niet de enige.

Vaak ontstaan deze gevoelens van overweldigd worden en stress door patronen en denkwijzen die je vanuit je jeugd hebt aangeleerd.

‘Werk hard.’ ‘Doe je best.’ ‘Heb plezier.’ ‘Schiet op.’ ‘Wees perfect.’

Deze patronen hebben je in je jeugd geholpen, maar zijn nu je volwassen bent niet meer nodig.

Toch volg je ze onbewust nog steeds. Vaak ten koste van je eigen gezondheid.

Je werkt je letterlijk ziek omdat je dat zo geleerd hebt.

Doe niet langer mee aan deze ratrace, maar beslis nu dat je het anders wilt doen!

Voor deze stap is moed nodig

Moed… en kennis over hoe deze patronen ontstaan, hoe ze jouw beslissingen beïnvloeden en vooral: hoe je deze cyclus doorbreekt.

Dat is precies wat je leert met Transactionele Analyse (TA).

TA is een theorie uit de sociale psychologie die TA-professionals gebruiken om cliënten en studenten te helpen bij het analyseren en veranderen van patronen in de communicatie die vaak belemmerend zijn bij het behalen van levensdoelen.

Met TA houd je jezelf en jouw cliënt een spiegel voor, zodat je in staat bent om zélf de koers van je leven te bepalen.

Het goede nieuws is: je kunt vandaag al beginnen
De kennis van TA is vandaag al toegankelijk via mijn Online Introductie. Ik garandeer je dat je vanaf les 1 al merkbare verschillen gaat zien in je werk en je leven.

Wil jij als coach je goesting, je levenslust, hervinden? Speciaal voor jou heb ik tijdelijk een aantrekkelijk aanbod:

Transactionele Analyse | Online introductie
van € 414,- voor € 49,-*

* Excl. BTW. Deze aanbieding vind je alleen op deze pagina en nergens anders op onze site.

“Ik gebruik nu TA heel regelmatig. Dit helpt me in mijn werk maar ook in de communicatie met mijn partner. Ik ben erg tevreden over de impact van de training omdat het mijn leven een stuk gemakkelijker maakt.”

Saskia

Wat haal je uit de Online Introductie?

  • Je leert effectief te communiceren
  • Je krijgt weer zin in je werk
  • Je haalt meer voldoening uit je werk als coach zonder dat het je leegzuigt.

De cursus in het kort:

  • 7 videolessen van alle TA-modellen die van toepassing zijn op communicatie tussen jou en je cliënten
  • Direct toepasbare theorie. Via praktische werkbladen leer je die theorie direct toe te passen op je werk en in je privéleven
  • Aan het einde van de introductie krijg je via Zoom een certificeringsgesprek met Linda
  • Na afronding van de introductie krijg je het erkende TA 101 certificaat, dat toegang geeft tot elke TA-basisopleiding.

Geef jezelf vandaag nog levenslust en voldoening cadeau.

 

Deze aanbieding is tijdelijk geldig en nergens anders te vinden.

Waarom de Introductie in TA volgen bij Linda?

Linda Hoeben (1961) is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceert aan het SSE (Stockholm School of Economics) en aan de TA academie in Nederland.
In haar eigen opleidingsinstituut (het TA Expertise Centrum) leidt ze coaches op in de TA en in het Embodied Coachen.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut coaches goed opleiden zodat goede hulpverlening voor nog meer mensen beschikbaar wordt.

De klassieke coachings-modellen zijn uitstekend, maar soms wel een beetje ontoereikend: er wordt veel te weinig gekeken naar het lichaamsgeheugen en de lichamelijke klachten.

Ik kan me er mateloos druk over maken dat de klachten van coachings-cliënten worden opgesplitst in enerzijds ‘lichamelijke klachten’ waarvoor ze dan naar de fysiotherapeut gaan en anderzijds de ‘psychologische klachten’ waarvoor ze dan naar de coach of therapeut gaan.

Dit berokkent echt schade want cliënten voelen zich gefragmenteerd en krijgen niet de hulp die ze écht nodig hebben. Vaak accepteren we te snel dat hulp niet meer mogelijk is. Dat is echt niet nodig.”

Linda heeft een bijzondere krachtige methode ontwikkeld door haar gedegen kennis van Transactionele Analyse over psychologische processen te combineren met het lichaamswerk en neurowetenschappen. Deze methode helpt coaches om hun cliënten te helpen om weer ‘heel’ te worden en weer veerkrachtig verder te kunnen. Misschien niet op dezelfde manier als voorheen maar wellicht gezonder en authentieker.

Deze methode werkt vooral goed als blijkt dat andere coachings niet geholpen hebben of als coaches met de handen in het haar zitten omdat ze hun cliënt niet goed kunnen helpen.

“Waar ik echt gelukkig van word is om coaches goed op te leiden zodat ze hun angstige, getraumatiseerde en gestresseerde cliënten met een burnout heel goed kunnen helpen.”

“Het lukt heel goed met de online training. Alles is duidelijk. Ik vind de video’s héél klaar & duidelijk opgebouwd en het voordeel met online is dat ik stapvoets kan verwerken en het niet te veel leerstof in een keer is.
Ik kan ook makkelijk naar de vorige modules terugkeren. Deze manier van werken past wel goed bij mij. Het kan soms wel overweldigend zijn & veel losmaken in mezelf, dan laat ik het eventjes rusten en ik ga op mijn gevoel af om aan de volgende module te beginnen. Dat is de aangename kant van online.”

C.D.

“Ik heb na het volgen van de ‘Introductie in TA’ kleine dingen in mijn communicatie veranderd… Hierdoor heb ik op mijn werk ook nieuwe kansen gekregen. Ik ben erg blij met deze veranderingen omdat ze een grote impact hadden.”

Annie

Twijfel niet langer, maar zet deze stap voor een leven met goesting.

 

Deze aanbieding is tijdelijk geldig en nergens anders te vinden.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden