Embodied Coachen bij stress- en traumagerelateerde klachten

Doe jij je werk als coach met bezieling en wil je jouw missie in de wereld zetten? Wil je echt bijdragen aan het geluk van jouw cliënten? Wil jij mensen met stress- en traumagerelateerde klachten op een diepere manier helpen en zo meewerken aan een betere wereld?

Veel mensen voelen zich in deze tijd vaak angstig. Angst voor wat hun te wachten staat en voor wat er nog op hun af gaat komen.
Heel veel mensen ervaren de Corona crisis als traumatisch en ontwikkelen traumaklachten.
Nóg meer mensen hebben nu last van stressklachten.

Vrijwel iedereen worstelt om zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’.

Door deze angst-, stress-, of traumaklachten functioneren mensen soms niet goed. Ze hebben moeite om goed te communiceren. Ze kunnen zich niet goed concentreren en vaak kunnen ze de slaap niet vatten. Ze voelen zich vervreemd van zichzelf en van de wereld.

Als coach word je in deze tijd overspoeld met dringende en dwingende vragen rond stress en trauma:

  • terwijl je jezelf waarschijnlijk ook vaak angstig en onzeker voelt
  • terwijl je vaak twijfelt of je deskundig genoeg bent om stress en traumaklachten aan te pakken

Wil jij leren hoe je effectief stress- en traumaklachten kunt aanpakken? 

Dat is precies wat deze opleiding je zal brengen:

  • Je wordt een coach die vol vertrouwen jouw cliënten helpt met hun stress- en traumaklachten
  • Je leert een effectieve coaching op te zetten voor leidinggevenden met hoge verwachtingen en weinig tijd
  • Je leert je eigen stress goed reguleren
  • Je leert goed naar je lichaam te luisteren, zodat je weet welke interventie nodig is
  • Je hebt tevreden cliënten en jij hebt professionele voldoening over de coaching die je aanbiedt

Waarom de training ‘Embodied Coachen’ volgen bij Linda Hoeben?

Ik ben een lichaamstherapeut in hart en nieren, heb jarenlange ervaring in de praktijk en ben al een paar decennia bezig met TA en lichaamswerk. Ik ga op een toegankelijke manier met lichaamswerk om en heb gedurende mijn jarenlange ervaring een eigen methode ontwikkeld waarover ik op verschillende plaatsen lesgeef. Deze professionele kennis stel ik volledig tot jouw beschikking, omdat ik denk dat we als coaches & therapeuten met Embodied Coachen de wereld beter en mooier kunnen maken.

Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Vraag dan een gratis Strategiegesprek met Linda aan. In dit gesprek krijg je mijn volledige, onverdeelde aandacht en kunnen we samen bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk dat deze opleiding past in het pad dat jij wilt lopen, vertel ik je meer over mijn aanbod. Indien dit niet het geval is, laat ik het je ook eerlijk weten.

Meer informatie over het Strategiegesprek vind je door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je ook gelijk het gesprek inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt.

Je bent welkom.

Ervaringen van deelnemers

Maarten van Zwieten

www.adoptieatelier.nl

Kwaliteitsvolle training die voor alle soorten therapeuten en coaches geschikt is. Dit geeft je diep inzicht in het begrijpen van je patiënten of cliënten.

Christine Sterckx – acupuncturist

Super-deskundige vrouw die “boven” de stof staan en inzicht, kennis, kunde overdraagt die de hele wereld zou “moeten” weten: moeders, vaders, therapeuten, trainers, coaches, organisaties, opleiders: iedereen. Zeker omdat de wereld dan een betere plek zou zijn voor iedereen. Daar draagt deze training aan bij!

Antoinette van Reekum

An Sterken, Feng Shui and more.

Ik heb de training ‘Embodied Coaching en Therapie’ gevolgd. Ik heb de methode geleerd en door het theoretische gedeelte, begrijp ik nu ook goed waarom deze methode zo goed werkt. Ik begrijp nu ook wat ik doe als ik de methode toepas. Ik kan nu de signalen van het lijf goed herkennen en begrijp ook de betekenis ervan in de ontwikkeling van de cliënt. Dit helpt me om een diagnose te stellen en om een behandelingsplan op te stellen. Deze opleiding had ik zeker niet willen missen.

Jolanda

Ik heb gisteren yoga lesgegeven vanuit langzaam bewegen & weerstand. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van het kijken met mildheid naar je weerstand en geen intentie hebben om te veranderen. Om te kijken wat er juist dan gebeurt. Super mooi was dat, voor mij om te doen en voor leerlingen om te ontvangen! Zo fijn wat er tijdens de training gebeurd is met mij zelf en met mijn vak. Daarna had ik een online coaching waar ik het lichaamsbewustzijn in gebruikt heb (aangeven wat ik voel en vragen wat de coachee voelt). Zo online, kàn gewoon! Ik ben echt heel blij met de 4 dagen. Het heeft mij veel goed gedaan en mijn werk ook. Dankjewel!

Anne-Mart Prins

Als wetenschap passie ontmoet ontstaat er magie. Dit heb ik ervaren in deze opleiding op vele vlakken. Deze materie is welkom voor eenieder die met mensen werkt.

Tin Vanderhoeven CTA-O – coach en organisatiebegeleider

Eva van der Randen

Coach & Trainer bij stress in Organisaties

Ik heb de opleiding Embodied Coaching en Therapie gevolgd bij Linda.
Doordat Linda zo direct met het lijf werkt, heb ik zelf ervaren hoe ik belemmeringen en dysfunctionele patronen kan herkennen, begrijpen en oplossen.
Het heeft bij mij geleid tot een echte doorbraak in mijn eigen ontwikkeling. Als therapeut ben ik daardoor beter toegerust en meer integer.
Voor mij is duidelijk dat Linda een enorme vakvrouw is met veel ervaring.
Tegelijk heeft Linda  op een systematische manier de methodiek overgebracht, zodat deze nu ook toepasbaar is voor mij in mijn werk met clienten. Ook ik kan nu doordringen tot de kern en mensen helpen bij fundamentale veranderingen. Ik heb ervaren dat Linda een missie heeft om deze prachtige methode in de wereld  te zetten en daar ben ik haar dankbaar voor.

Karen Bruyn

Orthopedagoog, GZ psycholoog, TSTA psychotherapie

Rust, verbinding, bewustwording en integratie is voor mij de kern van mijn leerervaring tijdens de  Embodied Coaching en Therapie bij Linda.
Als ervaren psychotherapeut wikkelt ze je in haar liefde, empathie, wijsheid en kennis om zelf de stap te maken naar integratie en groei.
Het komt goed! Is de helende boodschap voor ons als individu en voor ieder van ons als onderdeel van grotere systemen en organisaties.

Fenya ten Kortenaar

In mijn werk met cliënten maak ik dankbaar gebruik van wat ik van Linda heb geleerd. Eén van de methodes is het pendelen tussen de bronnen van een cliënt en het trauma. Het is prachtig om in de praktijk te zien hoeveel ruimte dit aan de client geeft. Door een sessie te eindigen met de bronnen en positieve strokes verlaten cliënten na een pittige sessie de praktijk positief en krachtig.

Seema Ouweneel - Physis

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden