Embodied Coaching Supervisie: Verdiep jouw vaardigheden!

Ondersteuning bij het toepassen van de methode Embodied Coachen

Heb je soms behoefte om vragen te stellen over hoe jij de methode Embodied Coachen gebruikt in jouw praktijk? Realiseer je je dat je nog meer te leren hebt over het toepassen van de methode? Zou je graag willen dat Linda met je meekijkt naar jouw werk?

In ons vakgebied is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Werken als coach of therapeut kan soms eenzaam zijn en ik weet dat er behoefte is aan samenwerking met collega’s. Daarom bied ik ondersteuning en begeleiding aan, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en je werk naar een hoger niveau kunt tillen.

Op maat gemaakte supervisies voor Embodied Coaches

Om die reden organiseer ik op maat gemaakte supervisies. Ben jij klaar om jouw vaardigheden als Embodied Coach te verdiepen? Dan ben je van harte welkom.

Sluit je aan en ontdek hoe je samen met gelijkgestemde professionals kunt groeien en je expertise kunt versterken.

Wat gebeurt er tijdens Supervisie?

Tijdens deze sessies, geschikt voor iedereen die de (online) Embodied Coachen opleiding heeft gevolgd, kun je jouw eigen professionele casus aan mij voorleggen. We leggen de link met een (eventueel) persoonlijk groeithema, wat eigen is aan de methode van het Embodied werken. Bij jouw supervisievraag luisteren we ook naar de wijsheid van jouw lijf. Daarnaast ontvang je feedback en leer je van de vragen en ervaringen van andere deelnemers.

Elke coach of therapeut heeft in zijn ontwikkeling verschillende dingen nodig. Supervisie moet daarom afgestemd zijn op jouw specifieke ontwikkelingsnoden. Ik werk graag met op maat gemaakte supervisiegroepen, waarbij we samen afspreken hoe vaak we elkaar ontmoeten en met wie je de supervisie doet. Vaak zijn dit mensen uit jouw opleidingsgroep of collega’s waarmee je een band hebt opgebouwd. Vertrouwen en wederzijds respect staan hierbij centraal.

Flexibiliteit en eigen tempo

Ik vind het belangrijk dat jij kunt leren op jouw eigen tempo. Daarom bespreken we niet alleen hoe vaak we samenkomen, maar ook het ritme van de bijeenkomsten. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen online bijeenkomsten, sessies in de yurt, of een combinatie van beide. Dit biedt de flexibiliteit die nodig is om optimaal te kunnen leren en groeien.

Embodied werken: verbinding tussen professioneel en persoonlijk

Een uniek aspect van onze aanpak is het ‘Embodied werken’. Hierbij leggen we de link tussen jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door te werken in groepen van gelijkgestemden creëren we een klimaat van vertrouwen, waar je je veilig voelt om te leren en te groeien. Samen werken we aan jouw ontwikkeling als coach of therapeut, zodat jij het beste uit jezelf en je cliënten kunt halen.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw professionele ontwikkeling?

Ontdek de kracht van persoonlijke, op maat gemaakte supervisie. Neem contact met me op zodat we samen kunnen overleggen en ik je een op maat gemaakt aanbod kan doen.

“Bij de supervisiebijeenkomsten maakt Linda gebruik van lichaamswerk.
Dat betekent voor mij dat de supervisie elke keer weer heel snel toe gaat naar de kern, de key issue.
Verder ervaar ik dat Linda me helpt mijn krachten te ontdekken en te mobiliseren. Dat maakt problematische situaties licht en hoopvol voor mij.
De humor die er daarnaast ook altijd is, draagt daar nog extra aan bij.”

Karen Bruyn

PTSTA , Praktijk voor coaching, counseling en therapie

“De momenten van supervisie brengen me telkens weer inspiratie en verdiepte inzichten. Het verdiept de kijk op mezelf, mijn (zelf)bewustzijn en de opties die ik heb door de interventies die Linda doet en de reflecties van mijn supervisiemaatjes. Daardoor blijf ik leren en mezelf ontwikkelen. Deze manier van supervisie is werken met en aan mezelf op een manier die ik ervaar als een cadeau. Ik kan deze investering voor je eigen ontwikkeling van harte aanbevelen!”

Jan Kloosterman

Coach en bestuurder

Waarom Online Supervisie bij Linda Hoeben?

Linda Hoeben (1961) is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceerde aan het SSE (Stockholm School of Economics) en geeft les aan de TA academie in Nederland. Ze leidt coaches op in TA en Embodied Coachen.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut mensen helpen om in deze onrustige wereld weer de rust in zichzelf terug te vinden.

Zij heeft wereldwijd opleidingen gevolgd die met lichaamswerk te maken hebben. (Om er een paar te noemen: traumahealing, Rebirthing, emotioneel lichaamswerk, Reichi, kinesiologie, Jin Shin Jyutsu en allerhande meditatievormen.… dat zijn de belangrijkste. )

Tenslotte heeft ze veel gelezen over neurowetenschappen. Linda ziet zichzelf vooral als expert in de toegepaste neurowetenschappen:

“Ik zag in de afgelopen 30 jaar steeds meer cliënten binnenkomen met stress- en trauma-gerelateerde klachten.
Niet alleen tijdens de Covid pandemie, maar ook al heel lang daarvoor.

Ik merkte zelf dat ik ook vaak last had van stress en die twee kwamen samen: de toenemende vraag van cliënten over stress- en traumagerelateerde klachten én ook mijn eigen stresslevels die ik niet altijd goed in de hand had. Ik voelde dat die stress me ook parten speelde tijdens mijn werk met cliënten en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Ik ben dan echt op zoek gegaan. En daarmee bedoel ik dat ik dus écht heel de wereld heb rondgereisd voor antwoorden op de vraag:

Hoe kan ik nu echt heel goed mijn cliënten helpen met stress-en trauma klachten én hoe kan ik mezelf helpen zodat ik van die eeuwige innerlijke stress af kom.

Uit deze zoektocht is de methode Embodied Coachen ontstaan. Graag stel ik mijn professionele kennis tot jouw beschikking, omdat ik geloof dat iedere coach een expert kan worden in het werken met stress- en traumagerelateerde klachten.”