Embodied Coaching Supervisie: Verdiep jouw vaardigheden!

Heb je soms behoefte om vragen te stellen over hoe jij de methode Embodied Coachen gebruikt in jouw praktijk? Realiseer je je dat je nog meer te leren hebt over het toepassen van de methode? Zou je graag willen dat Linda met je meekijkt naar jouw werk?

In ons vakgebied is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Werken als coach of therapeut is soms eenzaam en ik weet dat er behoefte is aan samenwerken met mij en met collega’s. 

Om die reden heb ik de Online Supervisiegroep georganiseerd. 

Ben jij klaar om jouw vaardigheden als Embodied Coach te verdiepen? Dan ben je van harte welkom.

Wat krijg je tijdens de Online Supervisie?

Tijdens deze sessies, geschikt voor iedereen die de Embodied Coachen opleiding heeft gevolgd, kun je:

  • jouw eigen professionele casus aan mij voorleggen
  • feedback ontvangen
  • leren van de vragen en ervaringen van andere deelnemers.

Jouw voordelen:

  • De supervisie vindt plaats in groep via Zoom
  • We ontmoeten elkaar vroeg in de ochtend, zodat het gemakkelijk in je schema past
  • De gevraagde investering is realistisch in zowel tijd als geld
  • Je maakt deel uit van een netwerk van gelijkgestemde collega’s.

Ben je klaar om jouw ontwikkeling als embodied coach te verdiepen?

Embodied Supervisie Online groep
voor € 597,-*

* Excl. BTW.

“Bij de supervisiebijeenkomsten maakt Linda gebruik van lichaamswerk.
Dat betekent voor mij dat de supervisie elke keer weer heel snel toe gaat naar de kern, de key issue.
Verder ervaar ik dat Linda me helpt mijn krachten te ontdekken en te mobiliseren. Dat maakt problematische situaties licht en hoopvol voor mij.
De humor die er daarnaast ook altijd is, draagt daar nog extra aan bij.”

Karen Bruyn

PTSTA , Praktijk voor coaching, counseling en therapie

“De momenten van supervisie brengen me telkens weer inspiratie en verdiepte inzichten. Het verdiept de kijk op mezelf, mijn (zelf)bewustzijn en de opties die ik heb door de interventies die Linda doet en de reflecties van mijn supervisiemaatjes. Daardoor blijf ik leren en mezelf ontwikkelen. Deze manier van supervisie is werken met en aan mezelf op een manier die ik ervaar als een cadeau. Ik kan deze investering voor je eigen ontwikkeling van harte aanbevelen!”

Jan Kloosterman

Coach en bestuurder

Waarom Online Supervisie bij Linda Hoeben?

Linda Hoeben (1961) is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceerde aan het SSE (Stockholm School of Economics) en geeft les aan de TA academie in Nederland. Ze leidt coaches op in TA en Embodied Coachen.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut mensen helpen om in deze onrustige wereld weer de rust in zichzelf terug te vinden.

Zij heeft wereldwijd opleidingen gevolgd die met lichaamswerk te maken hebben. (Om er een paar te noemen: traumahealing, Rebirthing, emotioneel lichaamswerk, Reichi, kinesiologie, Jin Shin Jyutsu en allerhande meditatievormen.… dat zijn de belangrijkste. )

Tenslotte heeft ze veel gelezen over neurowetenschappen. Linda ziet zichzelf vooral als expert in de toegepaste neurowetenschappen:

“Ik zag in de afgelopen 30 jaar steeds meer cliënten binnenkomen met stress- en trauma-gerelateerde klachten.
Niet alleen tijdens de Covid pandemie, maar ook al heel lang daarvoor.

Ik merkte zelf dat ik ook vaak last had van stress en die twee kwamen samen: de toenemende vraag van cliënten over stress- en traumagerelateerde klachten én ook mijn eigen stresslevels die ik niet altijd goed in de hand had. Ik voelde dat die stress me ook parten speelde tijdens mijn werk met cliënten en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Ik ben dan echt op zoek gegaan. En daarmee bedoel ik dat ik dus écht heel de wereld heb rondgereisd voor antwoorden op de vraag:

Hoe kan ik nu echt heel goed mijn cliënten helpen met stress-en trauma klachten én hoe kan ik mezelf helpen zodat ik van die eeuwige innerlijke stress af kom.

Uit deze zoektocht is de methode Embodied Coachen ontstaan. Graag stel ik mijn professionele kennis tot jouw beschikking, omdat ik geloof dat iedere coach een expert kan worden in het werken met stress- en traumagerelateerde klachten.”