International Female Leadership

een Engelstalig programma over persoonlijk leiderschap

Ben jij een ambitieuze leidinggevende vrouw en voel je je overspoeld?

Voel je je vaak overweldigd terwijl je de verschillende ‘balletjes’ in je leven omhoog probeert te houden? Worstel je omdat je tegenstand ervaart wanneer je jezelf probeert te ontwikkelen en hogerop probeert te komen?
Veel moedige, competente vrouwen hebben het zwaar wanneer ze proberen hun leidinggevende positie succesvol te vervullen. Ze hebben vaak het idee dat ze zichzelf telkens moeten bewijzen tegenover anderen en zichzelf. Deze vrouwen geven vaak hun dromen op terwijl ze weten dat ze een goede leidinggevende zouden kunnen zijn, maar er simpelweg geen kans voor krijgen. Dit is niet alleen een tragedie voor deze vrouwen, maar ook voor de bedrijven waarin ze werken. Die verliezen competente leidinggevenden en lopen daardoor de unieke leiderschapskwaliteiten die vrouwen kunnen bieden mis.

Het kan ook anders

Vrouwelijke leidinggevenden hebben de mogelijkheden om leiding te geven op een manier die medewerkers verbindt. Dat is een kwaliteit waar steeds meer vraag naar is in een gepolariseerde wereld. Vrouwen kunnen de rots zijn die de wereld nu nodig heeft: Naast hun professionele kennis kunnen ze ook effectief leidinggeven omdat ze het vermogen hebben om constructief te communiceren en verbinding te maken met mensen. Door hun coachende leiderschap dragen ze bij aan een gezonde, goed gestructureerde organisatie waar mensen zich gewaardeerd voelen en zichzelf volledig kunnen ontwikkelen.

In deze uitdagende tijden hebben bedrijven en organisaties sterke leiders nodig. Leiders die begrijpen hoe belangrijk persoonlijk leiderschap is. Dit houdt in: werkrelaties op basis van normen en waarden, het kennen en gebruiken van je sterke persoonlijke kwaliteiten. Ook vergt het een goed begrip van de punten waarop je makkelijk beïnvloedt wordt en op welke vlakken je gemakkelijk energie verliest. Naast zelfkennis en goede communicatievaardigheden heb je ook inzicht nodig in de menselijke natuur, zodat je je medewerkers en collega’s op een goede manier kunt benaderen. 

Hoe zou het voor jou zijn om binnen een internationaal gezelschap samen met andere leidinggevenden jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren?

Dit programma is een uitstekende kans voor ambitieuze leiders. Het programma is specifiek ontworpen om die ambitieuze leiders die beseffen dat ze nog niet hun volledige potentieel bereiken, uit te dagen en te inspireren.

Het programma is ontwikkeld om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren en leidinggevenden uit te rusten met effectieve knowhow in strategische zelfontplooiing met behulp van Transactionele Analyse en Embodied Coachen.

Linda Hoeben is een ervaren senior internationale trainer met tientallen jaren ervaring in het begeleiden van persoonlijke transformatieprocessen van leidinggevenden in (internationale) organisaties en bedrijven. Doordat Linda zelf op verschillende continenten heeft gewoond, weet ze uit ervaring hoe het is om ‘in beweging’ te zijn in een internationale context.

Online programma

Wil jij graag deelnemen aan het Female Leadership programma? In een online Strategiegesprek neem ik graag de opties met je door en kijken we samen wat voor jou het beste past.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden