Groepstherapie

Luisteren naar de wijsheid van je lijf én van je hoofd

Als coach, therapeut of leidinggevende is het niet altijd gemakkelijk om de rots in de branding te zijn waar mensen naar op zoek zijn, zeker niet als je ondertussen zelf worstelt met uitdagingen in jouw persoonlijke of professionele leven.

Vaak heb je tijdens jouw opleiding al veel cognitieve en emotionele coaching of therapie gehad maar blijft jouw probleem in de diepte onopgelost. Soms heb je zelfs fysiek last van stress gerelateerde klachten of worstel je met een onbestemd verlangen naar ‘thuiskomen’.

Soms loop je zelf even vast en weet je niet meer hoe je verder moet?

Wil jij

  • de rots in de branding zijn waar mensen naar op zoek zijn?
  • je fijn voelen in jouw lijf en in jouw leven?
  • jouw ongewenste of destructieve denk- en gedragspatronen en je stress-gerelateerde klachten transformeren in patronen die je wel vooruit helpen in jouw leven?
  • thuiskomen bij jezelf en kunnen thuiskomen bij anderen?
  • aan een betere wereld werken door jezelf te ontwikkelen en daardoor anderen nog beter te kunnen helpen?

Dan is de groepstherapie iets voor jou. In deze groepen creëren we een veilige plek voor significante groei en verandering. De deelnemers krijgen de gelegenheid tot diepgaande, intense transformaties in een veilige en vertrouwde groep. 

Wat ga je leren?

Deze groep is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt. Het is namelijk een fantastische leerervaring in mijn sfeervolle, inspirerende Yurt, die veranderingen teweegbrengt in jezelf én in de mensen om je heen.

Je leert hoe je:

  • als coach of therapeut lichaamswerk toepast in een groepssetting
  • een veilige groepsetting creëert en handhaaft zodat persoonlijke transformatie kan plaatsvinden
  • oplossend met impasses en interne paradoxen werkt

Intakegesprek

Voordat je in de groep kan stappen, hebben we een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we samen of de groep voor jou een goede plek is. We bespreken dan ook of het gewenst is om de TA introductie* te volgen of dat jouw kennis van TA toereikend is om in te stappen in de groepstherapie.

De intake kan persoonlijk of via Zoom. Als wij elkaar al kennen, is een telefoongesprek voldoende. Zodra je je hebt aangemeld voor de groepstherapie neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen.

*De TA introductie bied ik een aantal keer per jaar als tweedaagse aan. Actuele data vind je hier. Het geeft je een kans om alvast de sfeer te proeven van de Yurt en – als je mij nog niet kent – persoonlijk met mij kennis te maken.

Komen de geplande data je niet uit? Je kunt de TA introductie ook eenvoudig online volgen.

Praktische informatie

Locatie

For People on the Move, Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden
Trainer: Linda Hoeben TSTA

Data & tijden

Intensieve Vierdaagse: 7 tot en met 10 december 2020.
De dagen zijn van 9.30 uur – 17.00 uur.

Intakegesprek:
Datum in overleg

Investering

De investering voor de groepstherapie (TA tweedaagse introductie niet inbegrepen) bedraagt € 1.999 (excl. BTW).

Bij dit traject is KMO financiering van 30 % mogelijk. De investering bedraagt dan nog € 1.399 (excl. BTW).

Ervaringen van anderen

“Super-deskundige vrouw die “boven”de stof staan en inzicht, kennis, kunde overdragen die de hele wereld zou “moeten” weten: moeders, vaders, therapeuten, trainers, coaches, organisaties, opleiders: iedereen. Zeker omdat de wereld dan een betere plek zou zijn voor iedereen!” 

Linda werkt op een manier die eigenlijk voor alle soorten therapeuten, leidinggevenden en coaches geschikt is. Ze geeft je diep inzicht in het begrijpen van je patiënten, medewerkers of cliënten.

Als wetenschap passie ontmoet ontstaat er magie.  

Anoniem

Zo bekend en zo vertrouwd was de last die ik zoveel jaar met mij droeg. De last vanuit het verleden waarmee ik elke dag moest dealen. Ik wist niet beter, maar voelde me niet vrij. Cognitief moest ik het een plekje geven, elke dag opnieuw. Steeds weer die strijd. Steeds weer dealen in mijn hoofd, het ging niet weg.
In de cursus ‘Groepstherapie’ liet Linda me zien en ervaren dat de last niet alleen in mijn hoofd zat maar vooral in mijn lijf. Met behulp van ‘Lichaamswerk’ kwamen we er achter wat de ‘inprint’ was.
Door de deskundige begeleiding, de zorgzame en zorgvuldige manier waarmee Linda met mij omging is er veel veranderd. Ik ervaar meer rust en vrede in mijn lichaam en in mijn denken. Veranderingen waar ik en mijn gezin erg dankbaar voor zijn.

Jan Rook - Nederland

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Weet je niet goed of dit programma jou verder helpt? In jouw persoonlijke en professionele groeitraject heb je soms ondersteuning of een klankbord nodig. Iemand die met je meedenkt over wat voor jou de juiste stap is om te nemen. In dat geval kan ik je helpen met een gratis Strategiegesprek. 

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!

Schedule a free Strategic conversation with Linda

Schedule a free Strategic conversation with Linda

Do you ever ask yourself what the next step in your professional growth as a coach, leader or therapist could be? In your personal and professional education, you sometimes need support or a sounding board. During a personal Strategic conversation, I’m here to help you.

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!