Als eerstelijnscoach jouw cliënten met stress- en trauma-gerelateerde klachten echt helpen om met veerkracht verder te leven.

Mijn missie: Coaches goed opleiden in Embodied Coachen, zodat voor meer mensen levensveranderende coaching beschikbaar wordt

 

Ben jij een coach en wil jij jouw cliënten helpen om echt door te dringen tot de kern van hun probleem? Zodat ze een beter leven op kunnen bouwen en met nieuwe veerkracht verder kunnen leven? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Met Embodied Coachen leer je op een effectieve manier coachen, door drie technieken die op verschillende lagen van de hersenen en het zenuwstelsel werken met elkaar te integreren. Dit heeft tot gevolg dat coaching-trajecten die normaal gesproken vast zouden lopen, effectiever zijn dan ooit.

Ik ben Linda Hoeben, een ervaren, bezield opleider en coach. Na ruim 25 jaar ervaring durf ik te stellen: Voor de behandeling van stress- en trauma-klachten is meer nodig dan alleen een cognitieve en emotionele aanpak.

Daarom heb ik de methode Embodied Coachen ontwikkeld. Deze methode combineert de bewezen technieken van Transactionele Analyse (TA) met Toegepaste Neurowetenschappen en Emotioneel Lichaamswerk.

De combinatie van deze drie technieken in deze methode is uniek. Je leert de technieken van TA, Lichaamswerk en Neurowetenschappen niet alleen in theorie, maar leert ze ook echt toepassen in jouw praktijk.

Als je deze methode gebruikt, kun je op een rustige, vriendelijke manier echte doorbraken faciliteren bij jouw cliënten met stress- en trauma-gerelateerde klachten.

Ook leer jij als coach om je minder te laten beïnvloeden door de stress van je cliënt. Daardoor heb jij meer voldoening van je werk en ga je ’s avonds zonder stress naar huis.

GRATIS WEBINAR

 

6 inzichten uit de NEUROWETENSCHAPPEN die jouw TA Toolbox aanvullen om jouw cliënten te helpen hun lijf beter te begrijpen


Leer hoe je jouw Transactionele Analyse werkwijze uitbreidt met lichaamswerk en de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen.

Programma’s

Embodied Coachen Online

Met dit online instap-programma krijg jij via to-the-point videolessen direct de beschikking over mijn unieke methode. De theorie kun je je eigen maken door middel van inspirerende oefeningen die bij elke module horen.
Door de online modules ben je volledig vrij om te starten en te leren wanneer het jou uitkomt.
Je kunt snel de eerste resultaten zien bij jouw cliënten.

Embodied Coachen Live Jaaropleiding

Deze jaaropleiding biedt jou een combinatie van online videolessen, online live lessen en live oefendagen in mijn Yurt, waarin je de kennis die je opdoet ook leert toepassen in een veilige omgeving, onder begeleiding van een expert. Deze unieke live coaching in kleine groepen is de beste manier om Embodied Coaching te leren. Jouw cliënten zullen direct resultaat merken.

Inspiratie over Embodied Coachen in jouw mailbox?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden