Individuele therapie:

Projectmatig, op maat gemaakt voor jou

Heeft in het verleden gevolgde therapie je wel op weg geholpen, maar nog niet helemaal bij jouw doel gebracht? Ben je op zoek naar verdieping? Dan kun je bij mij een zorgvuldig gepland individueel traject volgen. 

We bespreken jouw hulpvraag tijdens een intakegesprek en aan de hand van de aard van de problemen besluiten we welke vorm van therapie daar het beste bij past. (Dit zou bijvoorbeeld ook groepstherapie kunnen zijn.)

Een individueel traject heeft een aantal voordelen:

 

  • Een individueel traject wordt op maat ontworpen om jou in je specifieke omstandigheden verder te helpen. Het traject is dus tailor-made.
  • Vooraf wordt door ons samen de duur en het doel van het traject bepaald. Er is geen vaste tijdsduur voor een individueel traject, omdat elke situatie, elke persoon en elk doel verschillend is.
  • Tijdens een individueel traject ga je niet alleen inzicht krijgen in de patronen waarmee je vastloopt, maar ga je structureel innerlijke veranderingen maken die nodig zijn om nieuw gedrag aan te leren. Op die manier gaat de binnenkant kloppen met de buitenkant.

De duur en prijs van een individueel traject wordt bepaald in een intakegesprek. 

Waarom individuele therapie bij Linda Hoeben?

Ik heb jarenlange ervaring in de praktijk. Ik ben al een paar decennia bezig met TA en lichaamswerk. Yoga, meditatie, Reichi, Bio Energetica, Emotioneel Lichaamswerk, Trauma werk, Neuroscience, etc. 

Intakegesprek

Voordat je een individueel traject kan starten, hebben we een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we samen of een individueel traject voor jou geschikt is of dat de groep voor jou een betere plek is.

De intake kan persoonlijk of via Skype. Als wij elkaar al kennen, is een telefoongesprek voldoende. Je kunt een intakegesprek aanvragen door de klikken op onderstaande knop.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Weet je niet goed of dit programma jou verder helpt? In jouw persoonlijke en professionele groeitraject heb je soms ondersteuning of een klankbord nodig. Iemand die met je meedenkt over wat voor jou de juiste stap is om te nemen. In dat geval kan ik je helpen met een gratis Strategiegesprek. 

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!

Wil jij kennismaken met Transactionele Analyse?

Wil jij kennismaken met Transactionele Analyse?

Maak kennis met Transactionele Analyse in de Introductie in TA. Je leert in twee dagen hoe Transactionele Analyse jou kan helpen in je werk met mensen.

Lees hier meer over de Introductie in TA

You have Successfully Subscribed!