Online kennismaking TA: Begrijpen van patronen in denken, voelen en doen

​Transactionele Analyse (TA) helpt je om te begrijpen hoe jouw patronen in denken, voelen en doen leiden tot stress en onrust.

Kennismaking in de basisconcepten uit Transactionele Analyse

€ 497,-*

*Excl. BTW

De eerste stap in persoonlijke ontwikkeling is begrijpen hoe patronen in denken, voelen en doen leiden tot stress en onrust. Aangeleerde gedragingen, zoals ‘hard werken’, ‘iedereen tevreden houden’, ‘onze doelen bereiken’, ‘goed je best doen’ en ‘perfectionisme’ gaan soms ten koste van goede zelfzorg. Dit leidt tot stress en onrust. Transactionele Analyse helpt bij de bewustwording hiervan.

Je wilt graag zelf meer innerlijke rust ervaren en misschien andere mensen helpen om hun levensgeluk weer te vinden.

Maar hoe doe je dat en waar begin je?

Het is goed mogelijk dat de antwoorden die jij zoekt, te vinden zijn in de Transactionele Analyse.

TA is een theorie uit de sociale psychologie die je helpt bij het analyseren en veranderen van (belemmerende) patronen. TA helpt je ook om te begrijpen waarom jouw communicatie niet altijd efficiënt is en geeft je tools om dat te veranderen.

Speciaal voor jou heb ik een video-introductie ontwikkelt die je helpt om de basisprincipes van TA te begrijpen en direct te kunnen toepassen.

Waaruit bestaat de Online Kennismaking?

 • Toegang tot 7 videolessen van gemiddeld 45 minuten
 • Toegankelijk via desktop, mobiel en tablet
 • Je leert alle TA-modellen die van toepassing zijn op communicatie
 • Praktische werkbladen
 • Een Zoom certificering-gesprek met Linda
 • Er is geen vooropleiding nodig en de lessen zijn prima te volgen voor iedereen met een bachelor (HBO) denkniveau
 • Het erkende TA 101 certificaat.

 

Jouw voordelen:

 • In eigen tempo af te ronden
 • Leren waar en wanneer je maar wilt
 • Gemakkelijk terug te kijken. Handig naslagwerk
 • Direct toepasbare theorie voor werk en privéleven
 • Het TA 101 Certificaat geeft toegang tot elke TA-basisopleiding.

Ik kan nog meer écht het verschil maken. 

Ik heb de online introductie in TA gevolgd en ik vind het boeiend en interessant om te zien hoe snel ik hiermee succes kan boeken. Ik merk dat ik al heel snel met die hulp van dit materiaal, écht het verschil kan maken voor mijn cliënten. 

Joke Paulussen: HR bedrijfscoach

Wil jij jezelf en anderen beter begrijpen?

Transactionele Analyse | Online kennismaking
voor € 497,-*

* Excl. BTW.

Waarom de Kennismaking in TA volgen bij Linda?

Linda Hoeben (1961) is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceerde aan het SSE (Stockholm School of Economics) en geeft les aan de TA academie in Nederland. Ze leidt coaches op in TA en Embodied Coachen.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut mensen helpen om in deze onrustige wereld weer de rust in zichzelf terug te vinden.

“Het lukt heel goed met de online training. Alles is duidelijk. Ik vind de video’s héél klaar & duidelijk opgebouwd en het voordeel met online is dat ik stapvoets kan verwerken en het niet te veel leerstof in een keer is.
Ik kan ook makkelijk naar de vorige modules terugkeren. Deze manier van werken past wel goed bij mij. Het kan soms wel overweldigend zijn & veel losmaken in mezelf, dan laat ik het eventjes rusten en ik ga op mijn gevoel af om aan de volgende module te beginnen. Dat is de aangename kant van online.”

C.D.

“Ik heb na het volgen van de ‘Introductie in TA’ kleine dingen in mijn communicatie veranderd… Hierdoor heb ik op mijn werk ook nieuwe kansen gekregen. Ik ben erg blij met deze veranderingen omdat ze een grote impact hadden.”

Annie

Twijfel niet langer, maar zet deze stap vandaag.

 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden