2-daagse Leertherapie in groep

Merk je dat in jouw werk met cliënten jouw eigen (oude) pijn soms opnieuw getriggerd wordt? Heb jij als coach voor dit werk gekozen omdat je andere mensen graag wilt helpen vanuit jouw eigen ervaring, hetzij positief of negatief? 

In ons vakgebied is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen op professioneel én op persoonlijk vlak. Het werken aan de ‘krassen’ op je eigen ziel maakt een onmisbaar deel uit van jouw professionele ontwikkeling. Hiervoor faciliteer ik regelmatig een 2-daagse leertherapie. 

Tijdens deze leertherapie krijg je de kans om als cliënt een therapeutische vraag samen met Linda uit te werken. 

Je zult Linda ook observeren terwijl ze met andere deelnemers werkt, en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen over haar diagnose en interventies. Op deze manier leer je, door zelf te ervaren, door Linda aan het werk te zien en door met haar in gesprek te gaan, jouw klinische denken aan te scherpen.

Wat gebeurt er tijdens de leertherapie?

Tijdens deze sessies, geschikt voor iedereen die de Embodied Coachen opleiding heeft gevolgd, kun je:

  • jouw eigen persoonlijke vraagstukken aan mij voorleggen
  • ervaar je als cliënt wat er kan gebeuren wanneer er met de Embodied Coaching methode wordt gewerkt
  • na elke interventie is er de mogelijkheid deel te nemen aan een klinische uitwisseling 
  • je kunt mij vragen stellen over mijn diagnose en interventie en zo jouw eigen klinisch denken aanscherpen. 

 

Jouw voordelen:

  • De leertherapie vindt plaats in groepsverband in de Yurt
  • Tijdens de twee-daagse is er, doordat de groep niet groter is dan 10 personen, ruim voldoende tijd om iedereen aan bod te laten komen
  • Je hebt de mogelijkheid om gelijkgestemde collega’s te ontmoeten.

Ben je klaar om jouw ontwikkeling als embodied coach te verdiepen?

Tweedaagse Leertherapie groep
24 en 25 oktober
€ 997,-*

* Excl. BTW.

“Linda heeft op een systematische manier de methodiek overgebracht, zodat deze nu ook toepasbaar is voor mij in mijn werk met cliënten. Ook ik kan nu doordringen tot de kern en mensen helpen bij fundamentele veranderingen. Ik heb ervaren dat Linda een missie heeft om deze prachtige methode in de wereld te zetten en daar ben ik haar dankbaar voor.”

Karen Bruyn

PTSTA , Praktijk voor coaching, counseling en therapie

Waarom Leertherapie bij Linda Hoeben?

Linda Hoeben (1961) is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceerde aan het SSE (Stockholm School of Economics) en geeft les aan de TA academie in Nederland. Ze leidt coaches op in TA en Embodied Coachen.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut mensen helpen om in deze onrustige wereld weer de rust in zichzelf terug te vinden.

Zij heeft wereldwijd opleidingen gevolgd die met lichaamswerk te maken hebben. (Om er een paar te noemen: traumahealing, Rebirthing, emotioneel lichaamswerk, Reichi, kinesiologie, Jin Shin Jyutsu en allerhande meditatievormen.… dat zijn de belangrijkste. )

Tenslotte heeft ze veel gelezen over neurowetenschappen. Linda ziet zichzelf vooral als expert in de toegepaste neurowetenschappen:

“Ik zag in de afgelopen 30 jaar steeds meer cliënten binnenkomen met stress- en trauma-gerelateerde klachten.
Niet alleen tijdens de Covid pandemie, maar ook al heel lang daarvoor.

Ik merkte zelf dat ik ook vaak last had van stress en die twee kwamen samen: de toenemende vraag van cliënten over stress- en traumagerelateerde klachten én ook mijn eigen stresslevels die ik niet altijd goed in de hand had. Ik voelde dat die stress me ook parten speelde tijdens mijn werk met cliënten en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Ik ben dan echt op zoek gegaan. En daarmee bedoel ik dat ik dus écht heel de wereld heb rondgereisd voor antwoorden op de vraag:

Hoe kan ik nu echt heel goed mijn cliënten helpen met stress-en trauma klachten én hoe kan ik mezelf helpen zodat ik van die eeuwige innerlijke stress af kom.

Uit deze zoektocht is de methode Embodied Coachen ontstaan. Graag stel ik mijn professionele kennis tot jouw beschikking, omdat ik geloof dat iedere coach een expert kan worden in het werken met stress- en traumagerelateerde klachten.”