Mentorprogramma

Je hebt de opleiding Embodied Coachen gevolgd en het lijkt nu alsof je er alleen voor staat.
Je hebt zoveel geleerd tijdens de opleiding, maar je hebt nog tijd en hulp nodig om al die kennis te integreren in jouw praktijk.
Je bent aan het zoeken hoe je jouw praktijk optimaal kan uitbouwen.

Je wordt in jouw werk met cliënten soms geraakt in jouw pijnpunten, de krassen op jouw ziel. Het is een utopie om te denken dat we alles kunnen oplossen. Het is een utopie om te denken dat we helemaal ‘krasvrij’ door het leven kunnen gaan. Dat is niet zo. Ook niet voor coaches en therapeuten.

Je kan echt een uitstekende coach of therapeut zijn, ook al heb je die krassen nog. Misschien maken die krassen je zelfs tot een betere hulpverlener?

En toch… Wat wel nodig is, is jouw bereidheid om naar jezelf te kijken en met die krassen aan de slag te gaan. Deze bereidheid tot persoonlijke groei maakt deel uit van professioneel werken met cliënten. 

Omdat jij weet dat de methode Embodied Coachen zo goed werkt, wil je natuurlijk in jouw persoonlijke groei begeleid worden door iemand die deze methode in de vingers heeft.

Daarnaast wil je blijven leren en jezelf ook professioneel blijven ontwikkelen. Je wilt graag werken met-, en leren van collega’s die ook werken met de methode Embodied Coachen.

Je wilt:

  • mij graag aan het werk zien en in mijn hoofd kijken terwijl ik aan het werk ben
  • mijn klinisch denken weten en er met mij over van gedachten wisselen
  • supervisie over jouw werk met cliënten en het uitbouwen van jouw praktijk
  • intervisie en uitwisselen met collega’s over werken met de methode.

Goed nieuws!

Je staat er niet alleen voor.  Ik heb voor jou een mentorprogramma waarin al deze aspecten van jouw ontwikkeling aan bod komen.

Tijdens dit mentorprogramma krijg jij een plaats waar je kan groeien, je ervaringen kan delen. Waar je kan leren en waar je elkaar kan inspireren en motiveren.
Je leert nieuwe skills en je krijgt steun in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er is ook voor jou, ook al heb je al heel veel ervaring, een plek waar je professioneel en persoonlijk kan thuiskomen.
Gewoon… Rond het vuur… Met elkaar…

Omdat we op hoog niveau willen insteken, is dit mentorprogramma bedoeld voor mensen die de opleiding Embodied Coachen gevolgd hebben.

​Het programma bestaat uit:

  • Een 4-daagse groepstherapie met maximaal 6 mensen in de Yurt, waar je deze keer zelf als cliënt met jezelf aan de slag gaat. Je zult me ​​zien werken met anderen. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over mijn klinisch denken. Ik verwelkom ook graag jouw reflecties over mijn therapeutische interventies
  • 4 Online supervisies van 4 uur, in kleine groepen
  • 4 1-op-1 online mentorgesprekken van 50 minuten.

Jouw investering: 4500 Euro

Waarom het Mentorprogramma volgen bij Linda Hoeben?

Ik ben Linda Hoeben. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring als psychotherapeute en als coach.

In Nederland geef ik les aan de TA academie. Voor de Europese commissie geef ik trainings ivm stressmanagement en ik coach o.a. voor hen op executive niveau.
In Riga geef ik les op de Stockholm School of Economics aan het departement ‘Women in Leadership’

Uiteraard geef ik in mijn eigen opleidingsinstituut in Vlaanderen trainingen in het Embodied coachen.

Ik ben maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

In de TA ben ik TSTA. Trainer en supervisor dus.

Ik heb wereldwijd opleidingen gevolgd die met lichaamswerk te maken hebben. (Om er een paar te noemen: traumahealing, Rebirthing, emotioneel lichaamswerk, Reichi, kinesiologie, Jin Shin Jyutsu en allerhande meditatievormen.… dat zijn de belangrijkste. )

Tenslotte heb ik veel gelezen over neurowetenschappen. Ik zie mezelf vooral als expert in de toegepaste neurowetenschappen.

Laat me weten hoe ik jou kan ondersteunen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er voor je.

“Dankzij de zorgzame begeleiding en de geborgenheid die Linda aanbiedt in haar Yurt, maar ook dankzij de verbondenheid met de andere deelnemers die soms moeilijk te verwoorden was, maar o zo voelbaar, was deze Vierdaagse een bewuste zoektocht naar de tot dan toe onbewuste reacties van mijn lichaam op stress vanuit het verleden.

Met behulp van lichaamswerk werd er plaatsgemaakt in mijn hoofd en lichaam voor de rust waar ik al zo lang naar zocht en verlangde… eindelijk het gevoel van thuiskomen bij mezelf.”​

Isabelle van Sande

“Als angst benoemd mag worden, je er écht mag zijn met alles wat er speelt, dan reageert het lijf. Een reset van het zenuwstelsel. De polyvagaaltheorie in de praktijk. Een beleving, een cadeau aan jezelf. Het is veilig in de Yurt, gedragen door de geruststellende aanwezigheid van Linda. Ik ben als mens herboren en kan als therapeut er weer zijn voor mijn cliënten. Met grote dankbaarheid keer ik terug huiswaarts en vol goesting ontmoet ik terug de anderen.”

Caroline Steensels

“Linda gebruikt tijdens de supervisies ook de methode van het Embodied Coachen. Het is mooi om te zien hoe snel je bij iets zuivers uitkomt. Je komt uit bij het zuivere verlangen naar datgene wat vraagt om gehoord te worden.
Je komt bij de essentie van wat is, er moet niets veranderd worden en net daardoor komt er beweging. Ik ben blij met de supervisie van vandaag. Van een complexe vraag kom ik bij een eenvoudig en zuiver antwoord.
Bij een eerder cognitieve supervisie is er veel meer ‘ruis’ op datgene wat er echt vraagt om gehoord te worden. Je komt niet écht bij de essentie.”

Anoniem

“Na 60 jaar alles met het hoofd te ‘begrijpen’ – zonder tot een oplossing te komen – kon ik in vier dagen de kracht van het lichaamswerk ontdekken en effectief voelen wat zowel stress als rust met het lichaam doen. Door het lijf te betrekken bij het verstandelijke ‘begrijpen’ kom je tot een andere dimensie van begrijpen en voel je de oplossingen letterlijk van kop (mijn verstand) tot in mijn tenen. Vier dagen. Geen dag teveel, maar ook geen dag te kort.”

Walter Willems

“Linda hielp me luisteren naar de wijsheid van mijn eigen lichaam. Het is er allemaal al. Doordat zij dat bij mij zag, kon ik het zelf ook zien én voelen. Een rijke oogst aan eigen-wijsheid!”

Betty van Wijngaarden