VRAAG EEN GESPREK AAN

Embodied Coachen


Wil jij jouw gestreste en getraumatiseerde cliënten nog beter helpen?

Wil je jouw missie nog beter in de wereld zetten?

Nog meer voldoening uit je werk halen en minder stress van je werk ervaren?

Wil jij de nieuwste inzichten in neurowetenschappen begrijpen… en natuurlijk; ze toepassen in jouw praktijk?

Dit gesprek is voor jou:

 

  • als je nieuwsgierig en geïnteresseerd bent over hoe je lichaamswerk kan integreren in jouw coaching (of therapie)
  • als je mee jouw schouders wil zetten onder de pandemie van stress- en traumaklachten
  • als je klaar bent om NU de volgende stap te zetten
  • als je bereid bent om advies aan te nemen en te gebruiken.

Hallo, ik ben Linda

Jarenlang was ik niet helemaal tevreden over mijn werk met cliënten met stress en traumagerelateerde klachten. Mijn cliënten begrepen door mijn cognitieve en emotionele aanpak heel goed waarom ze bepaalde patronen vasthielden, maar het lukte hen niet deze los te laten. Zelfs nadat ze een manier vonden om hun gevoelens te voelen en te uiten bij mij en bij hun geliefden. Dat was frustrerend, niet alleen voor de cliënt, maar ook voor mij.

Ik ging op zoek naar een oplossing en vond die in de nieuwste inzichten in de neurowetenschappen. Door actief met het zenuwstelsel te werken, legde ik een brug tussen het cognitieve en emotionele werk dat ik vanuit mijn Transactionele Analyse-achtergrond al deed én de diepere laag waar ik voorheen niet tot kon doordringen. Nu wel!

Omdat deze werkwijze erg goed bleek te werken, heb ik hierover de methode ‘Embodied Coachen’ ontwikkeld. Het is mijn missie geworden om deze methode aan zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren, zodat we samen de wereld mooier kunnen maken.

Je bent welkom.