Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ONLINE OPLEIDING

Embodied Coachen


Wil jij jouw gestreste en getraumatiseerde cliënten nog beter helpen?

Wil je jouw missie nog beter in de wereld zetten?

Nog meer voldoening uit je werk halen en minder stress van je werk ervaren?

Wil jij de nieuwste inzichten in neurowetenschappen begrijpen… en natuurlijk; ze toepassen in jouw praktijk?

Jouw voordelen als je deze opleiding volgt:

 • Je leert deskundig kunnen omgaan met stress- en trauma gerelateerde klachten (ook als die zich lichamelijk manifesteren)
 • Je kunt voor jouw cliënten écht het verschil maken
 • Je haalt meer voldoening en energie uit jouw werk

Praktische details:

 

 • Direct online toegang tot mijn leeromgeving met 8 videomodules waarin ik je alle theorie uitleg
 • 2 bonusvideo’s met daarin voorbeeldgesprekken met een cliënt, zodat je de methode ook echt ‘aan het werk’ kunt zien
 • Bij elke module een werkblad met praktische opdrachten, zodat jij de theorie kunt gaan toepassen in de praktijk
 • Een uitgebreide literatuurlijst en toegang tot artikelen die jouw ontwikkeling nog vollediger maken
 • Na afronding van de online opleiding kun je een certificering-gesprek met Linda aanvragen.

Een overzicht van alle modules

MODULE 1: OM TE BEGINNEN

In kaart brengen wat je al kan en wat je nog wil leren zodat je doelgericht aan de training begint.
Daardoor leer je efficiënter.

MODULE 2: WAT IS TRAUMA & STRESS?

Na deze module begrijp jij het verschil en de overeenkomsten tussen trauma, stress en PTSS zodat je dat ook goed aan jouw clienten kan uitleggen.

MODULE 3: TRAUMA EN BRONNEN

Je leert hoe je voorkomt dat jouw client verdrinkt in het trauma en hoe hij stapje voor stapje zijn veerkracht weer vindt.

MODULE 4: INNER REGULATION

Zelf jouw stress goed reguleren. Hoe kalmeer jij jezelf?

MODULE 5: JIJ EN DE ANDER – AFSTEMMING

In deze module leer je jouw zenuwstelsel in te zetten tijdens een coaching.

MODULE 6: EMBRYONIC MOVEMENT

In deze module leer je betekenis geven aan handgebaren.

MODULE 7: INTEGREREN

In deze module ga je leren om wat je geleerd hebt over lichaamswerk te combineren met de cognitieve en emotionele aanpak die je wellicht al kende.

MODULE 8: OM TE EINDIGEN

In deze module doen we opnieuw een scan, zodat je kunt zien hoe ver je bent gekomen en je voor jezelf kunt beslissen over welke onderwerpen je nog meer informatie wilt of meer mee moet oefenen.

Hallo, ik ben Linda

Jarenlang was ik niet helemaal tevreden over mijn werk met cliënten met stress en traumagerelateerde klachten. Mijn cliënten begrepen door mijn cognitieve en emotionele aanpak heel goed waarom ze bepaalde patronen vasthielden, maar het lukte hen niet deze los te laten. Zelfs nadat ze een manier vonden om hun gevoelens te voelen en te uiten bij mij en bij hun geliefden. Dat was frustrerend, niet alleen voor de cliënt, maar ook voor mij.

Ik ging op zoek naar een oplossing en vond die in de nieuwste inzichten in de neurowetenschappen. Door actief met het zenuwstelsel te werken, legde ik een brug tussen het cognitieve en emotionele werk dat ik vanuit mijn Transactionele Analyse-achtergrond al deed én de diepere laag waar ik voorheen niet tot kon doordringen. Nu wel!

Omdat deze werkwijze erg goed bleek te werken, heb ik hierover de methode ‘Embodied Coachen’ ontwikkeld. Het is mijn missie geworden om deze methode aan zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren, zodat we samen de wereld mooier kunnen maken.

“In mijn werk met cliënten maak ik dankbaar gebruik van wat ik van Linda heb geleerd. Eén van de methodes is het pendelen tussen de bronnen van een cliënt en het trauma. Het is prachtig om in de praktijk te zien hoeveel ruimte dit aan de cliënt geeft. Door een sessie te eindigen met de bronnen en positieve strokes verlaten cliënten na een pittige sessie de praktijk positief en krachtig.”
Seema Ouweneel – Physis

“Ik heb de training ‘Embodied Coaching’ gevolgd. Ik heb de methode geleerd en door het theoretische gedeelte, begrijp ik nu ook goed waarom deze methode zo goed werkt. Ik begrijp nu ook wat ik doe als ik de methode toepas. Ik kan nu de signalen van het lijf goed herkennen en begrijp ook de betekenis ervan in de ontwikkeling van de cliënt. Dit helpt me om een diagnose te stellen en om een behandelingsplan op te stellen. Deze opleiding had ik zeker niet willen missen.”
Jolanda

Mijn aanbod voor jou:

 • Het Embodied Coachen online programma t.w.v. € 1300,-
 • Gedurende 6 maanden mijn begeleiding tijdens de maandelijkse Q&A’s t.w.v. € 1200,-
 • Toegang tot de Online Introductie in TA t.w.v. €497,-

Het volledige pakket is € 2997,- waard. Jij krijgt het voor slechts:

OPTIE 1: BETALEN IN 3 TERMIJNEN

Je betaalt €1098,-

OPTIE 2: IN EEN KEER BETALEN

Je betaalt €999,-

Over de trainer:

Ik ben Linda Hoeben. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als psychotherapeute en als coach.

In Nederland geef ik les aan de TA academie. Voor de Europese commissie geef ik trainings ivm stressmanagement en ik coach o.a. voor hen op executive niveau. In Riga geef ik les op de Stockholm School of Economics aan het departement ‘Women in Leadership’. Uiteraard geef ik in mijn eigen opleidingsinstituut in Vlaanderen trainingen in het Embodied coachen.

Ik ben maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.
In de TA ben ik TSTA. Trainer en supervisor dus.

Ik heb wereldwijd opleidingen gevolgd die met lichaamswerk te maken hebben. (Om er een paar te noemen: traumahealing, Rebirthing, emotioneel lichaamswerk, Reichi, kinesiologie, Jin Shin Jyutsu en allerhande meditatievormen.… dat zijn de belangrijkste. )

Tenslotte heb ik veel gelezen over neurowetenschappen. Ik zie mezelf vooral als expert in de toegepaste neurowetenschappen.

Mijn opleidingen zijn natuurlijk niet het belangrijkste…

Wat ik belangrijker vind, is dat ik gedurende de 30 jaren ervaring, steeds meer cliënten zag binnenkomen met stress en traumagerelateerde klachten.
Niet alleen tijdens de Covid pandemie, maar ook al heel lang daarvoor.

Ik merkte zelf dat ik zelf ook vaak last had van stress en die twee kwamen samen: de toenemende vraag van cliënten over stress-en traumagerelateerde klachten én ook mijn eigen stresslevels die ik niet altijd goed in de hand had. Ik voelde dat die stress me ook parten speelde tijdens mijn werk met cliënten en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Ik ben dan echt op zoek gegaan. En daarmee bedoel ik dat ik dus écht heel de wereld heb rondgereisd voor antwoorden op de vraag:

Hoe kan ik nu echt heel goed mijn cliënten helpen met stress-en trauma klachten én ook hoe kan ik mezelf helpen zodat ik van die eeuwige innerlijke stress af kom.

Uit deze zoektocht is de methode Embodied Coachen ontstaan. Graag stel ik mijn professionele kennis tot jouw beschikking, omdat ik geloof dat iedere coach een expert kan worden in het werken met stress- en traumagerelateerde klachten.

Linda Hoeben | +32 474 920 877 | linda@lindahoeben.be | Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden | Privacy Statement