Online Introductie in Transactionele Analyse

Je kunt communicatie van jezelf en anderen beter begrijpen als je weet welke patronen in de weg zitten. Misverstanden kunnen worden voorkomen en je gaat met behulp van Transactionele analyse efficiënter en respectvoller communiceren.

Herken je dit?

  • Cliënten voelen veel emoties over een probleem en kunnen er niet goed over praten.
  • Ofwel zijn ze heel rationeel en hebben geen toegang tot hun emoties en wat ze nodig hebben.
  • Er ontstaan makkelijk misverstanden in de communicatie in jouw gezin of in jouw team.
  • Jouw cliënt verwacht dat je hun problemen voor hen oplost en je wil hem uitnodigen om zelf verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je mist tools om je cliënten goed te ondersteunen.

Je bent dus op zoek naar een manier van coachen of leidinggeven die én efficiënter is én tegelijkertijd minder energie vraagt. Een manier waarbij je niet het gevoel hebt de problemen van de anderen te moeten oplossen. Maar waarbij je mensen helpt zelf hun problemen onder ogen te zien en ze op te lossen.

 

Dit ga je leren

Transactionele Analyse helpt je jezelf en de anderen beter te begrijpen. Je communicatie verbetert, verloopt efficiënter. Door het toepassen van de methoden uit de Transactionele Analyse ga je jezelf en de anderen beter begrijpen. Je ontdekt patronen bij jezelf en de anderen die de communicatie beïnvloeden. Je leert vooral hoe je rekening kan houden met deze patronen om tot een betere, vlottere communicatie te komen.

En dit alles kan je leren op je eigen tempo, waar en wanneer je wil via de training ‘Online Introductie in Transactionele Analyse’.

Wat houdt de Online Introductie in Transactionele Analyse in?

  • Je krijgt les van Linda Hoeben, de enige volledig gecertificeerde TA opleider en supervisor in Vlaanderen.
  • 7 videolessen over de basisconcepten van Transactionele Analyse. Iedere videoles wordt na 3 dagen beschikbaar gesteld, zodat jij de kennis goed tot je neemt
  • Certificeringsgesprek via Skype

Na afloop van het certificeringsgesprek ontvang je het erkende ‘TA 101 certificaat’, waarmee je wereldwijd toegang hebt tot alle erkende TA opleidingen.

Je investering

De investering voor de Online Introductie in TA bedraagt € 197 excl. btw.

Ervaring van enthousiaste deelnemers:

Ik heb na het volgen van de ‘Introductie in TA’ kleine dingen in mijn communicatie veranderd… Hierdoor heb ik op mijn werk ook nieuwe kansen gekregen. Ik  ben erg blij met deze veranderingen omdat ze een grote impact hadden.

“Ik gebruik nu TA heel regelmatig. Dit helpt me in mijn werk maar ook in de communicatie met mijn partner. Ik ben erg tevreden over de impact van de training omdat het mijn leven een stuk gemakkelijker maakt. “

Het lukt heel goed met de online training. Alles is duidelijk. Ik vind de videos héél klaar & duidelijk opgebouwd en het voordeel met online is dat ik stapvoets kan verwerken en het niet te veel leerstof in een keer is.

Ik kan ook gemakkelijk naar de vorige modules terugkeren. Deze manier van werken past wel goed bij mij.Het kan soms wel overweldigend zijn & veel los maken in mezelf, dan laat ik het eventjes rusten en ik ga op mijn gevoel af om aan de volgende Module te beginnen. Dat is de aangename kant van Online.

C.D.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Weet je niet goed of dit programma jou verder helpt? In jouw persoonlijke en professionele groeitraject heb je soms ondersteuning of een klankbord nodig. Iemand die met je meedenkt over wat voor jou de juiste stap is om te nemen. In dat geval kan ik je helpen met een gratis Strategiegesprek. 

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!

Schedule a free Strategic conversation with Linda

Schedule a free Strategic conversation with Linda

Do you ever ask yourself what the next step in your professional growth as a coach, leader or therapist could be? In your personal and professional education, you sometimes need support or a sounding board. During a personal Strategic conversation, I’m here to help you.

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!