Online Introductie: Transactionele Analyse

Communicatie van jezelf en anderen beter begrijpen

In deze Online Introductie leer je in 7 videolessen van Linda alle TA-modellen die van toepassing zijn op communicatie tussen jou en je werknemers/cliënten. Via praktische werkbladen leer je die theorie direct toe te passen op je werk en in je privéleven. Zo leer je om effectief te communiceren. Jouw leven wordt daardoor makkelijker en jouw relaties worden beter.

Wat krijg je tijdens deze introductie:

  • 7 videolessen van 30 minuten over de basisconcepten van TA
  • Praktische werkbladen die jou helpen met het integreren van de theorie
  • Na afloop van het certificeringsgesprek (via Zoom) ontvang je het erkende ‘TA 101 certificaat’, waarmee toegang hebt tot mijn erkende TA opleiding

 

Jouw investering

De investering voor de Online Introductie bedraagt €414,- excl. BTW.

Ervaring van enthousiaste deelnemers:

Ik heb na het volgen van de ‘Introductie in TA’ kleine dingen in mijn communicatie veranderd… Hierdoor heb ik op mijn werk ook nieuwe kansen gekregen. Ik  ben erg blij met deze veranderingen omdat ze een grote impact hadden.

“Ik gebruik nu TA heel regelmatig. Dit helpt me in mijn werk maar ook in de communicatie met mijn partner. Ik ben erg tevreden over de impact van de training omdat het mijn leven een stuk gemakkelijker maakt. “

Het lukt heel goed met de online training. Alles is duidelijk. Ik vind de videos héél klaar & duidelijk opgebouwd en het voordeel met online is dat ik stapvoets kan verwerken en het niet te veel leerstof in een keer is.

Ik kan ook gemakkelijk naar de vorige modules terugkeren. Deze manier van werken past wel goed bij mij.Het kan soms wel overweldigend zijn & veel los maken in mezelf, dan laat ik het eventjes rusten en ik ga op mijn gevoel af om aan de volgende Module te beginnen. Dat is de aangename kant van Online.

C.D.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden