Online Introductie in Transactionele Analyse

Herken je dit ook?

  • Cliënten voelen veel emoties over een probleem en kunnen er niet goed over praten.
  • Ofwel zijn ze heel rationeel en hebben geen toegang tot hun emoties en wat ze nodig hebben.
  • Er ontstaan makkelijk misverstanden in de communicatie in jouw gezin of in jouw team.
  • Jouw cliënt verwacht dat je hun problemen voor hen oplost en je wil hem uitnodigen om zelf verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je mist tools om je cliënten goed te ondersteunen.

Je bent dus op zoek naar een manier van coachen of leidinggeven die én efficiënter is én tegelijkertijd minder energie vraagt. Een manier waarbij je niet het gevoel hebt de problemen van de anderen te moeten oplossen. Maar waarbij je mensen helpt zelf hun problemen onder ogen te zien en ze op te lossen.

 

Dit ga je leren

Transactionele Analyse helpt je jezelf en de anderen beter te begrijpen. Je communicatie verbetert, verloopt efficiënter. Door het toepassen van de methoden uit de Transactionele Analyse ga je jezelf en de anderen beter begrijpen. Je ontdekt patronen bij jezelf en de anderen die de communicatie beïnvloeden. Je leert vooral hoe je rekening kan houden met deze patronen om tot een betere, vlottere communicatie te komen.

En dit alles kan je leren op je eigen tempo, waar en wanneer je wil via de training ‘Online Introductie in Transactionele Analyse’.

De online training kost 197 euro excl. btw.

Ervaringen van enthousiaste deelnemers:

“Het lukt heel goed met de online training. Alles is duidelijk. Ik vind de videos héél klaar & duidelijk opgebouwd en het voordeel met online is dat ik stapvoets kan verwerken en het niet te veel leerstof in een keer is. Ik kan ook gemakkelijk naar de vorige modules terugkeren. Deze manier van werken past wel goed bij mij.

Het kan soms wel overweldigend zijn & veel los maken in mezelf, dan laat ik het eventjes rusten en ik ga op mijn gevoel af om aan de volgende Module te beginnen. Dat is de aangename kant van Online.”     (C.D. )

“Ik heb na het volgen van de ‘Introductie in TA’ kleine dingen in mijn communicatie veranderd… Hierdoor heb ik op mijn werk ook nieuwe kansen gekregen. Ik  ben erg blij met deze veranderingen omdat ze een grote impact hadden.”

Wat houdt de Online Introductie in Transactionele Analyse in?

  • Je krijgt les van Linda Hoeben, de enige volledige gecertificeerde TSTA in Vlaanderen.
  • 7 videolessen over de basisconcepten van Transactionele Analyse
  • Certificeringsgesprek via Skype

Na afloop van het certificeringsgesprek ontvang je het erkende ‘TA 101 certificaat’, waarmee je wereldwijd toegang hebt tot alle erkende TA opleidingen.

let op: we hebben even wat ‘technisch oponthoud’ waardoor de training pas volgende week beschikbaar is. Je kan al inschrijven, maar zal nog een paar dagen moeten wachten voor je de training kan volgen. Onze excuses. We werken eraan om deze training voor jou zo snel mogelijk beschikbaar te maken. 

Ervaring van een enthousiaste deelnemer:

 

“Ik gebruik nu TA heel regelmatig. Dit helpt me in mijn werk maar ook in de communicatie met mijn partner. Ik ben erg tevreden over de impact van de training omdat het mijn leven een stuk gemakkelijker maakt. “

Wat krijg je er nog bovenop?

Alle cursisten krijgen toegang tot de besloten Facebookgroep. Daar kan je terecht met je vragen, voorbeelden en tips. Het is een plek waar jullie elkaar kunnen helpen, motiveren en inspireren. Ik ben ook regelmatig aanwezig om je te helpen.

Meld je aan voor mijn TA inspiratie en download gratis het werkboek voor coaches

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en ik stuur je direct het gratis werkboek voor coaches. Ook stuur ik je regelmatig leuke tips.

 Ik ga akkoord met het regelmatig sturen van TA inspiratie.
Ik ga akkoord met het privacybeleid Lees hier ons privacybeleid

You have Successfully Subscribed!

Sign in for TA inspiration and download the free workbook for coaches

If you provide your email address, I’ll send you the Workbook for Coaches without any obligation. I’ll also regularly send you some great tips.

 

I agree with regularly sending TA inspiration.
I agree with the privacy policy. Read our Privacy Policy here.

You have Successfully Subscribed!