Over Linda

Transactionele Analyse als kompas

Op mijn 18de maakte ik kennis met TA en er opende zich een nieuwe wereld voor me. Ik leerde mijn eigen keuzes te maken en inspireer nu anderen om hetzelfde te doen. Ik leerde dat de wereld een betere plek wordt als mensen uitgenodigd worden om zelf na te denken en zelf hun verantwoordelijkheid op te nemen. Ik begrijp nu het ‘rimpeleffect’: Door telkens individuen te begeleiden in hun persoonlijke veranderingsproces, wordt de wereld een betere plaats. Zeker als het om beslissingsnemers en leidinggevenden gaat.

Met TA als kompas ben ik ‘on the move’ in alle betekenissen van het woord. Ik reisde de wereld rond en woonde op verschillende plaatsen, onder andere in Oostenrijk, Nigeria en Australië, waar ik mijn TA opleiding volgde.

Als ‘Certified Transactional Analyst’ keerde ik in 2000 terug naar België. Ik stelde me een duidelijk doel voor ogen: de inzichten van TA delen met andere mensen die in beweging zijn, letterlijk of figuurlijk. 

In 2015 behaalde ik het TSTA Certificaat ‘Trainer and Supervisor Transactional Analysist’, uitgereikt door de European Association for Transactional Analysis. Voor mijn cliënten en deelnemers aan mijn opleidingen dé garantie voor een kwaliteitsvolle en deskundige aanpak. 
Ik ben nog steeds in beweging; sinds 2019 woon ik gedeeltelijk in ons huis in Hoegaarden en gedeeltelijk in Oslo. Vanuit beide plekken faciliteer ik ‘Embodied’ trainingen, coaching en supervisie met als doel stress en trauma hanteerbaar te maken.

Lichaamswerk

Naast Transactionele Analyse verdiepte ik me in lichaamswerk. Ik onwikkelde de methode ‘Embodied Coaching en Therapie’. Dit is een prachtige methode gebaseerd op TA en op lichaamswerk, waarmee je bijzonder doeltreffend werkt met stress en traumagerelateerde klachten.

 Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen. Dit doe ik wereldwijd en ook in België. Ik werk voor de Belgische overheid, voor diverse Europese instellingen op executive niveau en voor grote bedrijven. Ik geef les op verschillende scholen, waaronder de Stockholm School of Economics in Letland en de TA Academie in Nederland.

In mijn praktijk ‘For people on the Move’ bied ik sinds 2001 executive coaching en therapie aan expats en leidinggevenden. Mijn internationale ervaring helpt me om met een open, milde blik naar elke persoon te kijken die ik ontmoet.

Coach je leidinggevenden of coach je in organisaties?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden