Dreamteam

 

Ik werk met een dreamteam van internationale top TA-trainers. Zij vertellen hun verhaal en de manier waarop ze werken. Je pikt van elke trainer mee wat je wil. En zo kom je tot jouw eigen verhaal.

 

Linda Hoeben, TSTA-P

Oprichter van het ‘TA expertise Centrum’.
Meer info vind je hier

 

 

Lieuwe Koopmans, TSTA-O

Lieuwe is een ervaren coach, trainer en consultant in het organisatiewerkveld. Hij is schrijver van verschillende boeken over TA (‘Dit ben ik!, worden wie je bent met Transactionele Analyse‘ en ‘Dit zijn wij, de kracht van de ontmoeting‘, van het eerste boek verschijnt medio 2017 een Engelse vertaling ‘This is who I am!‘). Hij verzorgt opleidingen op het gebied van Functional Fluency, Organisatie TA en cocreatief coachen, zowel in Holland als internationaal (Engeland, Zuid-Afrika, India, Brazilië).

Karen Minikin, MSC, TSTA-P, UKCP REG

Karen is actief in een aantal nationale organisaties: In UKATA is ze verantwoordelijk voor ‘Diversiteit en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid‘.

Ze werkt ook voor het Training Standards Committee. Zij integreert politieke en psychodynamische processen met Transactionele Analyse.

Drs. Claire Nelissen MSC (BUS. ADMIN), MSC (Integrative Psychotherapy), Post-grad. dipl. (TA Psychotherapie)

Claire praktiseert in Haarlem, Nederland als therapeut, counsellor/coach en management consultant sinds 1998. Haar interesse in neurowetenschappelijke kennis voor de spreekkamer, meer specifiek de relatief nieuwe neurowetenschap over affectregulatiesystemen sluit aan bij haar eigen wetenschappelijk onderzoek naar professionalisering en clinical reasoning in psychotherapie. Zij publiceerde over haar theorie in The British Journal of Psychotherapy Integration. Haar ‘The Professional Identity of Psychotherapy’ verscheen daar in 2010 en ‘Studying and Researching Psychotherapy.: the Process-Structure Method’ verscheen in 2011.

Foto: Lieselot Booij | LOT Photography

 

Mil Rosseau, PTSTA-E

Enthousiaste TA Trainer, supervisor, coach en therapeut sinds 1985.

Co-oprichter en eigenaar van BIRD (Business Institute for ReDecision): Redecision workshops in bedrijven.

Co-oprichter en eigenaar van Autonoom: Masterclasses in TA.

Moniek Thunnissen Dr, TSTA-P

Moniek Thunnissen (1955) is psychiater-psychotherapeut en TSTA psychotherapie. Ze geeft veel TA trainingen onder andere via de TA Academie in Soesterberg en heeft een aantal boeken geschreven, onder andere Leerboek Transactionele Analyse (met Anne de Graaf), Into TA (met Bill Cornell, Trudi Newton en Anne de Graaf) Psychotherapeutische Psychiatrie (met Frits Milders) en Een persoonlijkheidsstoornis, en nu?

Ze gebruikt de TA dagelijks in haar praktijk als psychiater omdat ze het een van de meest effectieve en gelijkwaardige methodes van behandeling vindt.

Mark Widdowson, Dr, TSTA-P, UKCP REG

Mark geeft TA training in verschillende opleidingsinstituten in Europa en is een voltijdse docent in counseling in psychotherapie in de University of Salford.
Hij is de auteur van ‘Transactional Analysis: 100 Key Points and Techniques‘, gepubliceerd door Routledge3.

 

 

Mijn logistieke/marketingteam

(vrnl)
Thomas Hoedt
Kim Vereecken
Kim Hoogmoed
Hannie van het Ende

Schrijf je in om inspiratie over TA te ontvangen en ontvang gratis het werkboek voor coaches

 

 


 

Vul onderstaande gegevens in om het gratis werkboek te ontvangen

 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Meld je aan voor mijn TA inspiratie en download gratis het werkboek voor coaches

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en ik stuur je direct het gratis werkboek voor coaches. Ook stuur ik je regelmatig leuke tips.

 Ik ga akkoord met het regelmatig sturen van TA inspiratie.
Ik ga akkoord met het privacybeleid Lees hier ons privacybeleid

You have Successfully Subscribed!

Sign in for TA inspiration and download the free workbook for coaches

If you provide your email address, I’ll send you the Workbook for Coaches without any obligation. I’ll also regularly send you some great tips.

 

I agree with regularly sending TA inspiration.
I agree with the privacy policy. Read our Privacy Policy here.

You have Successfully Subscribed!