Het team van het TA Expertise Centrum

Linda Hoeben | Oprichter en trainer

Ik ben Linda Hoeben (1961), oprichter van het Centrum voor Embodied Coaching. Ik ben een ervaren coach en psychotherapeut. Ik ben een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ook ben ik maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Ik doceer aan het SSE (Stockholm School of Economics) en aan de TA academie in Nederland. 
In mijn eigen opleidingsinstituut (het Centrum voor Embodied Coaching) leid ik coaches op in Embodied Coachen. Deze door mijzelf ontwikkelde methode combineert Transactionele Analyse met Toegepaste Neurowetenschappen en Lichaamswerk. Het is een uiterst effectieve methode die coaches en therapeuten helpt om op een diepere wijze te werken met cliënten, ook met trauma- en stress-gerelateerde lichamelijke klachten.

Bovenal wil ik als bezield opleider en therapeut coaches goed opleiden zodat goede hulpverlening voor nog meer mensen beschikbaar wordt.

Ik ben te bereiken via linda@lindahoeben.be.

Cathy Tavernier | Technische ondersteuning & e-mailmarketing strateeg

Cathy maakt sinds kort terug deel uit van mijn team. Ongeveer 10 jaar geleden was zij mijn eerste administratieve medewerkster. Nu komt zij ons team terug ondersteunen met haar expertise op het vlak van e-mailmarketing (neen, wij gaan niet spammen, maar waarde delen met jou!), meedenken in onze marketingstrategie en ons technisch ondersteunen bij het opzetten, opvolgen en begeleiden van de webinars en alle technische zaken die hieruit voortvloeien.

Enthousiast, gedreven en altijd bereid om te helpen, dat is hoe je Cathy kan omschrijven.

 

 

 

Hannie van het Ende | Marketing en klantcontact

Ik heb Hannie weleens ‘de spin in mijn marketing-web’ genoemd. Zij is verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en het overzicht van alle on- en offline marketing uitingen voor het Centrum voor Embodied Coachen. Hieronder vallen o.a. blogs, mailings, posts/advertenties op Social Media platforms en advertenties in vakbladen.

Hiernaast verzorgt zij een deel van het klantcontact voor deelnemers. Dat betekent dat als je vragen hebt over de leeromgeving of bijvoorbeeld problemen hebt met inloggen, dat je rechtstreeks bij haar terecht kunt: hannie@lindahoeben.be

 

 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden