Dreamteam

Ik stel graag de medewerkers van het TA Expertise Centrum aan je voor.

Linda Hoeben, TSTA-P

TA Expert en oprichter van het ‘TA expertise Centrum’.
Meer info vind je hier

TA – Experts

Ik werk met een dreamteam van internationale top TA-trainers. Zij vertellen hun verhaal en de manier waarop ze werken. Je pikt van elke trainer mee wat je wil. En zo kom je tot jouw eigen verhaal.

 

Lieuwe Koopmans, TSTA-O

Lieuwe is een ervaren coach, trainer en consultant in het organisatiewerkveld. Hij is schrijver van verschillende boeken over TA (‘Dit ben ik!, worden wie je bent met Transactionele Analyse‘ en ‘Dit zijn wij, de kracht van de ontmoeting‘, van het eerste boek verschijnt medio 2017 een Engelse vertaling ‘This is who I am!‘). Hij verzorgt opleidingen op het gebied van Functional Fluency, Organisatie TA en cocreatief coachen, zowel in Holland als internationaal (Engeland, Zuid-Afrika, India, Brazilië).

Karen Minikin, MSC, TSTA-P, UKCP REG

Karen is actief in een aantal nationale organisaties: In UKATA is ze verantwoordelijk voor ‘Diversiteit en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid‘.

Ze werkt ook voor het Training Standards Committee. Zij integreert politieke en psychodynamische processen met Transactionele Analyse.

Drs. Claire Nelissen MSC (BUS. ADMIN), MSC (Integrative Psychotherapy), Post-grad. dipl. (TA Psychotherapie)

Claire praktiseert in Haarlem, Nederland als therapeut, counsellor/coach en management consultant sinds 1998. Haar interesse in neurowetenschappelijke kennis voor de spreekkamer, meer specifiek de relatief nieuwe neurowetenschap over affectregulatiesystemen sluit aan bij haar eigen wetenschappelijk onderzoek naar professionalisering en clinical reasoning in psychotherapie. Zij publiceerde over haar theorie in The British Journal of Psychotherapy Integration. Haar ‘The Professional Identity of Psychotherapy’ verscheen daar in 2010 en ‘Studying and Researching Psychotherapy.: the Process-Structure Method’ verscheen in 2011.

Foto: Lieselot Booij | LOT Photography 

Mil Rosseau, PTSTA-E

Enthousiaste TA Trainer, supervisor, coach en therapeut sinds 1985.

Co-oprichter en eigenaar van BIRD (Business Institute for ReDecision): Redecision workshops in bedrijven.

Co-oprichter en eigenaar van Autonoom: Masterclasses in TA.

Moniek Thunnissen Dr, TSTA-P

Moniek Thunnissen (1955) is psychiater-psychotherapeut en TSTA psychotherapie. Ze geeft veel TA trainingen onder andere via de TA Academie in Soesterberg en heeft een aantal boeken geschreven, onder andere Leerboek Transactionele Analyse (met Anne de Graaf), Into TA (met Bill Cornell, Trudi Newton en Anne de Graaf) Psychotherapeutische Psychiatrie (met Frits Milders) en Een persoonlijkheidsstoornis, en nu?

Ze gebruikt de TA dagelijks in haar praktijk als psychiater omdat ze het een van de meest effectieve en gelijkwaardige methodes van behandeling vindt.

Mark Widdowson, Dr, TSTA-P, UKCP REG

Mark geeft TA training in verschillende opleidingsinstituten in Europa en is een voltijdse docent in counseling in psychotherapie in de University of Salford.
Hij is de auteur van ‘Transactional Analysis: 100 Key Points and Techniques‘, gepubliceerd door Routledge3.

 

 

Mijn logistieke/marketingteam

Naast de geweldige inhoudelijke bijdrage van de TA-experts, word ik logistisch en op marketinggebied ondersteund.

 

Kim Vereecken

Kim is verantwoordelijk voor de logistieke verzorging rondom de trainingen die in de yurt plaatsvinden.

 

 

Hannie van het Ende

Linda heeft mij wel eens ‘de spin in het marketing-web’ genoemd. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het overzicht van alle on- en offline marketing-uitingen voor Linda. Hieronder vallen o.a. mailings, posts/advertenties op Social Media platforms en advertenties in vakbladen. De uitvoering van deze marketing doe ik in nauwe samenwerking met Kim Hoogmoed-van Dijk.

 

 

Kim Hoogmoed-van Dijk

Ik vind het heerlijk om met de techniek bezig te zijn. Daarom ondersteun ik Linda bij de e-mailmarketing, website en de digitale yurt. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het meedenken met de marketing, waarin een zeer prettige samenwerking met Hannie van het Ende is ontstaan.

 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden