Het team van het TA Expertise Centrum

Linda Hoeben | Oprichter en trainer

Linda Hoeben (1961) is oprichter van het Centrum voor Embodied Coaching. Ze is een ervaren coach en psychotherapeut. Ze is een TA-gecertificeerd klinisch therapeut en sinds 2002 supervisor en opleider in de Transactionele Analyse. Ze is maatschappelijk werker en Master in de Criminologie.

Linda doceert aan het SSE (Stockholm School of Economics) en aan de TA academie in Nederland. 
In haar eigen opleidingsinstituut (het Centrum voor Embodied Coaching) leidt ze coaches op in Embodied Coachen. Deze door haarzelf ontwikkelde methode combineert Transactionele Analyse met Toegepaste Neurowetenschappen en Lichaamswerk. Het is een uiterst effectieve methode die coaches en therapeuten helpt om op een diepere wijze te werken met cliënten, ook met trauma- en stress-gerelateerde lichamelijke klachten.

Bovenal wil ze als bezield opleider en therapeut coaches goed opleiden zodat goede hulpverlening voor nog meer mensen beschikbaar wordt.

Linda is te bereiken via linda@lindahoeben.be.

Kim Vereecken | Logistiek medewerker

Kim is verantwoordelijk voor de logistieke verzorging rondom de trainingen die in de yurt plaatsvinden.

Ook kun je rechtstreeks contact met haar opnemen als je vragen hebt over het verhuur van de Yurt. Dit kan via verhuur-yurt@lindahoeben.be.

 

 

Hannie van het Ende | Marketing en technische ondersteuning

Als ‘spin in het marketing-web’ is Hannie verantwoordelijk voor de planning en het overzicht van alle on- en offline marketing uitingen voor het Centrum voor Embodied Coaching. Hieronder vallen o.a. mailings, posts/advertenties op Social Media platforms en advertenties in vakbladen.

Hiernaast ondersteunt zij Linda op technisch gebied. Dat betekent dat je voor alle vragen over de leeromgeving, betalingen en mailings rechtstreeks bij haar terecht kunt via hannie@lindahoeben.be.

 

 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden