Persoonlijk leiderschap

Veerkrachtig de regie van jouw leven in handen nemen

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om zelf regie te nemen over jouw leven en je niet meer te laten leiden door de waan van de dag. Je handelt krachtig, op een manier die het beste bij je past. Je oude patronen zitten jou niet langer in de weg.

 

Herken jij dit?

 • Je wordt vaak geleid door de waan van de dag, leeft reactief en hebt het gevoel dat je de regie over je leven kwijtraakt
 • Je worstelt met zingevingsvragen, voelt je niet meer veerkrachtig en bent vaak vermoeid
 • Je communiceert niet meer zoals je dat zelf zou willen. Je relaties, zowel in je persoonlijk leven als professioneel, leiden hieronder
 • Je vindt niet meer voldoende tijd om je batterijen op te laden
 • Het verschil tussen jouw potentieel en je feitelijke prestaties wordt steeds groter en je levert niet langer meer de bijdrage die je zou willen leveren

Dit hoeft niet zo te zijn

Het is perfect mogelijk om persoonlijk leiderschap over jouw leven te nemen en zelf met veerkracht de regie weer in handen te nemen.

 • Door te groeien als mens
 • Door jezelf te observeren en bewust te worden van oude patronen die je tegenhouden
 • Patronen herkennen in jouw denken, doen, voelen én ook de patronen waarop jouw lijf met stress omgaat
 • Door nieuwe opties te leren zien, ermee te oefenen. Dit gaat over hoe je denkt, voelt en handelt én ook over hoe je de stressreacties in jouw lijf kan reguleren

Dit alles kun je ervaren in mijn programma Personal Leadership. Dit programma wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. 

Waaruit bestaat het programma?

 1. Verkennend intakegesprek
  Hierin gaan we bespreken op welke vlakken jij de regie in je leven terug wilt nemen. Ook bespreken we de praktische zaken uit het programma.
 2. Online introductie TA*
  Hierin leer je op je eigen tempo de basisprincipes van Transactionele Analyse die betrekking hebben op onze communicatie. Deze kennis heb je nodig om uit de coaching-gesprekken zo veel mogelijk resultaat te behalen. (Meer informatie)
 3. Vierdaagse ‘Van Stress naar Rust’
  Vierdaagse in België of Noorwegen waarin je in groepsverband leert luisteren naar de wijsheid van je lijf én van je hoofd. (Meer informatie)
 4. 10 individuele online coaching-gesprekken
  Tijdens deze online coaching-gesprekken pakken we die vlakken in jouw leven die we tijdens het intakegesprek hebben besproken, aan op het niveau van hoofd en lijf. Je zult een diepgaande verandering ervaren in jouw vermogen om de regie over je leven in handen te nemen.

*Wanneer je al een basisopleiding TA hebt gevolgd, dan kun je de introductie overslaan. Dit wordt in mindering gebracht op de totaalfactuur.

Ben jij klaar om veerkrachtig de regie van jouw leven in handen te nemen?

Wil jij weer contact maken met de veerkracht die je bezit en ben je klaar om de regie over je leven terug te nemen? Dan nodig ik je uit voor een verkennend intakegesprek. Je kunt deze zelf inplannen in mijn agenda op een tijd dat het jou uitkomt.

Ps. Als je een afspraak maakt, zit je nog nergens aan vast.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden