Het gebeurde me vroeger weleens, maar gelukkig steeds minder: Ik coachte een hele dag, of gaf therapie en sloot de dag soms af met een onbestemd, vaag gevoel van onvoldaanheid. Na een fikse wandeling of een nachtje slapen, was het vaak wel ‘over’ maar toch… fijn was het niet.

Je bent coach, hulpverlener of leidinggevende en je bent gefrustreerd omdat je weet dat je er niet het maximum uit haalt, niet uit jezelf en ook niet uit je cliënten.
Je job kost je moeite, en soms betrap je jezelf erop dat je overweegt om iets anders te gaan doen, iets nieuws. Je hebt vaak het ‘Thank God it’s Friday’ gevoel en zelden ‘Yes! It’s Monday!’ gevoel. Je weet dat er ‘iets’ ontbreekt in de manier waarop je je werk doet, maar kunt er niet achter komen wat precies… Herken je dit? Dan is het tijd voor meer persoonlijk leiderschap! Tijd dat je je leven en werk weer meer in handen neemt.

Deze blog is iets anders dan de blogs die je van me gewend bent. Dat komt omdat ik heel enthousiast ben over de veranderingen die ik heb doorgevoerd in het TA Expertise Centrum. Veranderingen die jou kunnen helpen om die voldoening weer te vinden. Want ik gun het jou en iedereen om het beste uit je leven te halen. Daarom wil ik je er graag over vertellen, in plaats van in te gaan op een specifieke casus, zoals ik anders in mijn blogs doe.

De regie over je leven en je werk in handen nemen

Om weer voldoening uit jouw werk te halen, is het belangrijk om te ontdekken wat er voor jou als mens belangrijk is. Persoonlijke groei en het leren van nieuwe vaardigheden gaan hand in hand. Juist deze twee dingen voeren de boventoon in mijn nieuwe programma’s.

  • Je gaat er leren hoe je meer uit jezelf én uit anderen haalt.
  • Je leert (opnieuw) ontdekken wat voor jou écht belangrijk is.
  • Je vindt bezieling, inspiratie en motivatie. In plaats van het gevoel dat je ‘iets’ mist, krijg je weer zin hebt in je werk en voel je je erdoor vervuld. Op maandagochtend denk je dan ‘Yes! Het is weer maandag!’ (en op vrijdagavond natuurlijk ook ‘Yes! Het is weer weekend!’)

TA is voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk leiderschap

Eigen aan de TA is dat het een heel breed toepassingsveld heeft: in het TA programma zitten mensen die professioneel met verschillende dingen bezig zijn. Leidinggevenden, coaches en mensen die professioneel willen leren communiceren. Zij leren naast en met elkaar in 1 groep.
Alle deelnemers hebben echter allemaal één ding gemeenschappelijk: Ze willen zowel op persoonlijk vlak, als op professioneel vlak nieuwe dingen leren. Ze willen op een nieuwe manier handelen, denken en voelen.

Tijdens de TA-training ontmoet je coaches, leidinggevenden en professionals die zichzelf willen ontwikkelen met TA. De combinatie van deze drie disciplines geeft een prachtige groep waarin je van elkaar kunt leren en echte praktijksituaties met elkaar kunt oefenen. Mensen vanuit andere disciplines hebben immers een heel andere kijk op situaties dan jij. Je bouwt op deze manier ook een waardevol netwerk op met professionals uit verschillende werkgebieden.

Je leert niet alleen

De training bestaat, naast de live-dagen, ook uit een aantal online events, zoals supervisiegroepen en 1-op-1 coaching sessies met Linda. Zij begeleidt je persoonlijk.

De supervisiegroepen die deel uitmaken van het programma, worden ingedeeld per discipline, zodat de focus in de supervisiegroep die jij volgt, ook ligt op jouw expertise-veld zodat je gericht kunt werken aan jouw eigen ontwikkeling.

Je bent welkom

Normaal gesproken gebruik ik deze woorden aan het einde van mijn blogs. Deze keer vind ik ze extra bijzonder, omdat ik het iedereen gun om persoonlijk leiderschap over zijn of haar leven te nemen. Ik geloof oprecht dat mijn programma’s daaraan bijdragen. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij leidinggevende, coach of een professional die professioneel wil leren communiceren en wil je je werk en leven verrijken met TA? Kijk dan op mijn website en meld je aan voor de eerstvolgende module.

Ja, ik wil meer weten over de nieuwe TA trainingen

Inspiratie over Embodied Coachen in jouw mailbox?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden