Coachend leiderschap

over succesvol en inspirerend leidinggeven

  • Ben jij een ambitieuze leidinggevende en voel je je soms overweldigd?
  • Is het soms voor jou lastig om verschillende zaken te combineren en om jouw focus te houden?
  • Is het jouw doel om én het thuis goed te hebben én om carrière te maken?

 Leiderschap kun je leren. Onervaren leidinggevenden geven vaak hun droom op, ook al weten ze dat ze alles in huis hebben om écht een goede leider te zijn.

Dit is niet alleen jammer voor deze leidinggevenden, maar ook voor de bedrijven. Ze verliezen immers competente leiders en de specifieke bijdragen die zij kunnen leveren.

Het kan ook anders

In deze uitdagende tijden hebben bedrijven en organisaties stevige leiders nodig. Leiders die de echte betekenis van persoonlijk leiderschap begrijpen. Die kunnen werken volgens op waarden gebaseerd leiderschap; het kennen en gebruiken van jouw sterke punten en jouw persoonlijke kwaliteiten. Naast zelfkennis en goede communicatievaardigheden vereist het ook inzicht in de menselijke natuur, zodat je je medewerkers en collega’s goed kunt inschatten.

Hoe zou het voor jou zijn om samen met andere leidinggevenden jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren?

Dit Leiderschapsprogramma is een uitstekende kans voor ambitieuze leiders. Het programma is specifiek ontworpen om die ambitieuze leiders die beseffen dat ze nog niet hun volledige potentieel bereiken, uit te dagen en te inspireren.

Het programma is ontwikkeld om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren en leidinggevenden uit te rusten met effectieve knowhow in strategische zelfontplooiing met behulp van Transactionele Analyse en Embodied Coaching.

Linda Hoeben is een ervaren senior internationale trainer met tientallen jaren ervaring in het begeleiden van persoonlijke transformatieprocessen van leidinggevenden in (internationale) organisaties en bedrijven. Doordat Linda zelf op verschillende continenten heeft gewoond, weet ze uit ervaring hoe het is om ‘in beweging’ te zijn in een internationale context.

Programma op maat

Wil jij graag deelnemen aan het leiderschapsprogramma? Er zijn verschillende vormen, op organisatorisch niveau (online/offline/combinatie), maar ook gebaseerd op jouw specifieke situatie en leerbehoefte. In een online Strategiegesprek neem ik graag de opties met je door en kijken we samen wat voor jou het beste past.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden