Supervisie & examenbegeleiding

Linda ondersteunt me en moedigt me aan

Linda heeft een ondersteunende en professionele stijl as supervisor. Ze ondersteunt me in het ontwikkelen van mijn eigen werkstijl en ze moedigt me aan om mijn intuïtie te gebruiken.
Ik vind het fijn om met haar te werken en onder haar begeleiding leer ik hoe ik theorie en praktijk op een efficiënte manier kan combineren.
We reflecteren altijd zorgvuldig over mijn mogelijkheden om te leren. We benoemen de mogelijkheden tot groei, zowel als psychotherapeut in training en ook als persoon.
Dit alles heeft me geholpen om meer zelfvertrouwen op te bouwen en mijn praktijk als psychotherapeute op te starten.

R.B. uit Brussel

Supervisie for TA professionals

Ik kijk met je mee naar jouw werk als TA- coach of therapeut. We vinden samen nieuwe opties en zo wordt de kwaliteit van jouw dienstverlening nog beter.

Meer info

Examen begeleiding

Laat je door mij coachen voor je TA examen (CTA en TSTA). Ik geef je de best denkbare ondersteuning, zodat je goed voorbereid naar het examen gaat!

Meer info

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Werkboek voor coaches

Gratis werkboek voor coaches en therapeuten

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en ik stuur je direct het gratis werkboek voor coaches. Ook stuur ik je regelmatig leuke tips.

 

You have Successfully Subscribed!

Werkboek voor coaches

Download the workbook for coaches for free

If you provide your email address, I’ll send you the Workbook for Coaches without any obligation. I’ll also regularly send you some great tips.

 

You have Successfully Subscribed!