TA Atelier

Coachen en leidinggeven in bedrijven. 

Regelmatig blijven oefenen met TA is van groot belang, ook na afronden van een TA-training. Dit is voor veel professionals een grote uitdaging gebleken. Daarom blijf ik je deskundige begeleiding bieden zolang je dat wilt. Dit doe ik in het TA-atelier, een plek waar je samenkomt met mede-professionals, supervisie kunt krijgen over jouw eigen vraagstukken en kunt blijven oefenen. Ik geef je de garantie dat jij jezelf in het TA-atelier verder kunt ontwikkelen en zo de wereld om je heen beter kunt maken.

Herken je dit?

 • Heb jij na het afronden van een TA training behoefte aan meer begeleiding
 • Wil jij je eigen unieke stijl ontwikkelen?
 • Wil jij oefenen met door jouzelf ingebrachte casus en daarop professionele feedback krijgen?
 • Heb jij de wens om een netwerk op te bouwen met TA collega’s?
 • Wil jij uiteindelijk het TA meesterschap bereiken?
 • Wil jij voldoende theorie TA-uren opbouwen om je te gaan voorbereiden op het CTA examen?

Het ontwikkelen van je eigen stijl, zodat jij de dingen op jouw manier kunt doen, is cruciaal voor je werkgeluk. Vaak is het fijn om bij deze ontwikkeling de juiste begeleiding te krijgen. Juist die begeleiding krijg je door je in te schrijven voor het TA Atelier. Dit atelier bestaat uit 6 modules, verspreid over 1 jaar. Bij elke module behandelen we een stuk theorie, maar krijg je ook de mogelijkheid om zelf een casus in te brengen. Je kunt starten in elke module, maar schrijft je in voor 1 jaar. 

Jouw ontwikkeling tijdens het TA-atelier

Als jij het TA atelier hebt gevolgd:

 • Ken je de TA theorie door en door en leer je van de besten de toepassing ervan
 • Heb jij je eigen unieke TA stijl ontwikkeld
 • Heb je een netwerk voor het leven opgebouwd met TA collega’s
 • Weet je hoe je jouw TA stijl kunt toepassen op je werk
 • Heb je voldoende theorie-uren opgebouwd om het CTA examen te mogen afleggen.

Wat jij wint met Transactionele Analyse

Transactionele Analyse helpt jou jezelf en anderen beter te begrijpen. Je communicatie verbetert, verloopt efficiënter én kost minder energie. Door het toepassen van de methoden uit de TA ontdek je patronen bij jezelf en anderen die de communicatie beïnvloeden. Je leert hoe je rekening kan houden met deze patronen om tot een betere, vlottere communicatie te komen.

Maar dat is niet het enige. Je leert ook omgaan met uitdagingen door telkens nieuwe opties te vinden. Als je dat kunt meenemen naar een wereld die steeds maar sneller moet, kun je echt een verschil maken in je team en in je omgeving.

Rimpeleffect

Ik geloof oprecht dat we met TA een rimpeleffect kunnen creëren. Als jij als coach of therapeut op een andere, waardevollere manier leert om je cliënt te begeleiden, heeft dat ook effect op de omgeving van die cliënt. Zij nemen het geleerde mee naar huis en passen dit toe op hun gezinssituatie. Zo creëer je een rimpeleffect dat veel grotere gevolgen heeft dan alleen voor jou en je cliënt.

Groepsdynamiek

Tijdens het TA-atelier ontmoet je niet alleen collega-coaches, maar ook leidinggevenden en zakelijke professionals die zichzelf willen ontwikkelen met TA. De combinatie van deze drie disciplines geeft een prachtige groepsdynamiek waarin je van elkaar kunt leren en echte praktijksituaties met elkaar kunt oefenen. Mensen vanuit andere disciplines hebben immers een heel andere kijk op situaties dan jij. Je bouwt op deze manier ook een waardevol netwerk op met professionals uit verschillende werkgebieden.

Waarom het communicatieprogramma volgen bij Linda Hoeben?

Ik was 23 toen ik begon te werken in de welzijnszorg. Ik heb in de gehandicapten zorg gewerkt en ook als maatschappelijk werker op een sociale dienst in Leuven. TA hielp me toen ook al in het coachen van cliënten. Doordat ik aan cliënten kon uitleggen dat er tal van opties zijn om anders te communiceren. Doordat ik ze kon laten zien dat de uitkomst van de communicatie bepaald wordt door de manier waarop ze communiceren. Vooral op momenten dat het erop aankomt; bij conflicten of moeilijke situaties. In 2000 startte ik mijn eigen praktijk ‘For people on the Move’ waar ik coaching en therapie aanbood aan expats die in Brussel wonen. Ook daar kon ik aan de hand van TA degelijke coaching aanbieden.

Sinds 2008 geef ik opleidingen in TA waar ik coaches help het vak te leren.

Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Vraag dan een gratis Strategiegesprek met Linda aan. In dit gesprek krijg je mijn volledige, onverdeelde aandacht en kunnen we samen bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk dat deze opleiding past in het pad dat jij wilt lopen, vertel ik je meer over mijn aanbod. Indien dit niet het geval is, laat ik het je ook eerlijk weten.

Meer informatie over het Strategiegesprek vind je door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je ook gelijk het gesprek inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt.

Je bent welkom.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Is het tijd voor een Strategiegesprek?

Weet je niet goed of dit programma jou verder helpt? In jouw persoonlijke en professionele groeitraject heb je soms ondersteuning of een klankbord nodig. Iemand die met je meedenkt over wat voor jou de juiste stap is om te nemen. In dat geval kan ik je helpen met een gratis Strategiegesprek. 

Wil je een Strategiegesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!