Coachen in organisaties en bedrijven

Het ontwikkelen van jouw eigen professionele stijl en identiteit

Het ontwikkelen van je eigen professionele stijl en identiteit, zodat jij de dingen op jouw manier kunt doen, is cruciaal voor je succes. Vaak is het fijn om bij deze ontwikkeling de juiste begeleiding te krijgen. Juist die begeleiding krijg je van Linda en de gastdocenten in dit TA Atelier. Dit atelier bestaat uit 12 modules, verspreid over 2 jaar. Bij elke module behandelen we een stuk theorie. Je krijgt ook telkens de mogelijkheid om zelf een casus voor supervisie in te brengen.

Jouw ontwikkeling:

  • Je vindt jouw professionele identiteit en je weet waar je professioneel naar toe wil.
  • Je past de TA op jouw eigen unieke manier de TA deskundig toe.
  • Je maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van TA collega’s waar je voor je hele leven op kan terugvallen.
  • Je hebt voldoende TA uren opgebouwd om het CTA examen af te leggen.

Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Vraag dan een gratis Strategiegesprek met Linda aan. In dit gesprek krijg je mijn volledige, onverdeelde aandacht en kunnen we samen bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk dat deze opleiding past in het pad dat jij wilt lopen, vertel ik je meer over mijn aanbod. Indien dit niet het geval is, laat ik het je ook eerlijk weten.

Meer informatie over het Strategiegesprek vind je door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je ook gelijk het gesprek inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt.

Je bent welkom.

Ervaringen van deelnemers

Na mijn opleiding psychotherapie wilde ik mijn TA kennis graag verdiepen voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om er beter mee te leren werken als professional. Ik koos als Nederlander bewust voor België omdat Linda een interessante mix aan docenten van verschillende TA-scholen vanuit de hele wereld biedt. Daarnaast vond ik het fijn om mijn persoonlijke en zakelijke netwerk in België uit te breiden. 

Linda is een bekwame en gedreven TA-professional. Zij kan zeer goed groepsprocessen faciliteren, zeker daarvan heb ik veel geleerd. Dat zij in de TA opleiding ook Lichaamswerk inbrengt, is een absolute meerwaarde waardoor haar haar opleiding zich onderscheidt van veel andere opleidingen. Dit betekent een verrijking van mijn werk    

Bas van Dijk

Ik wou in eerste instantie de opleiding volgen als persoonlijk groeitraject. Naarmate de opleiding vorderde, werd ik zo gebeten door de TA microbe dat ik er professioneel ook mee aan de slag wou gaan.
Tijdens de opleiding ben ik gegroeid als persoon. Ik ben bewuster geworden van mijn eigen script en denkpatronen. Het is een weg geworden met vallen en opstaan, confrontaties met mezelf, maar alles ten goede om te kunnen groeien, en zo ook zelf een betere coach te worden.
Ik zet TA persoonljk in voor mezelf en mijn naaste omgeving. Ook professioneel gebruik ik TA, Ik geef opleidingen over verbindend communiceren, zet TA ook in in corporate veranderingstrajecten en teamdynamieken. En ook als life coach gebruik ik TA om mensen te laten groeien in hun zelfbewustzijn.
Linda is een doorwinterde TA specialist, maar ook een fijne persoon om als gids te hebben. Met heel veel liefde en mildheid durft ze mensen uit te dagen om echt naar hunzelf en hun schaduwkanten te kijken en zo te laten groeien in autenticiteit.

Hilde van Soom

Tree of Life

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden