Transactionele Analyse 

In deze tijd worstelen veel mensen met stress, angst en onzekerheid en neemt de behoefte aan degelijke coaching toe. Leidinggevenden en mensen met veel verantwoordelijkheden zijn nu, meer dan ooit, op zoek naar een coach die hen helpt om met hun stress, angst en onzekerheid om te gaan. Ze willen terug hun evenwicht vinden zodat ze weer opgewassen zijn tegen alle verwachtingen die bij hun job horen.

In de opleiding Transactionele Analyse leer je hoe stress-patronen in elkaar zitten en leer je hoe je jouw cliënten kan helpen deze patronen te veranderen. Je leert hoe belemmerende overtuigingen bijdragen tot stress en hoe je jouw cliënten kan helpen om deze beperkende overtuigingen los te laten.

Je leert hoe onuitgesproken emoties en behoeftes een grote stress factor zijn en hoe het uiten ervan leidt tot een vermindering van stress-gerelateerde klachten.

Na de opleiding ‘TA coach’ kan je jouw cliënten die leidinggeven of veel verantwoordelijkheid op hun schouders dragen, helpen hun evenwicht terug te vinden zodat ze weer opgewassen zijn tegen allen verwachtingen die bij hun leidinggevende taak horen.

^

Introductie in TA

In deze tweedaagse introductie leer je alle TA modellen die van toepassing zijn op communicatie tussen jou en je werknemers/cliënten en leer je die direct toe te passen op je werk en in je privé leven.

^

TA Programma (Jaar 1)

Laat je opleidingen tot coach of leidinggevende die deskundig is in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen in bedrijven. Je wordt iemand die van aanpakken weet en ook onder stress goed en oplossingsgericht blijft communiceren.

^

TA Atelier (Jaar 2)

Regelmatig blijven oefenen met TA is van groot belang, ook na afronden van een TA-training. Dit is voor veel professionals een grote uitdaging gebleken. Daarom blijf ik je deskundige begeleiding bieden zolang je dat wilt. Dit doe ik in het TA-atelier, een plek waar je samenkomt met mede-professionals, supervisie kunt krijgen over jouw eigen vraagstukken en kunt blijven oefenen. Ik geef je de garantie dat jij jezelf in het TA-atelier verder kunt ontwikkelen en zo de wereld om je heen beter kunt maken.

^

TA Atelier (Jaar 3)

Coach je leidinggevenden of coach je in organisaties? 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden