Embodied coachen | Help jouw clienten echt beter omgaan met stress- en traumaklachten

Gebaseerd op Transactionele Analyse en Neurowetenschappen

 

Ben jij een bezielde coach en ben je op zoek naar meer verdieping in je kennis? Wil jij graag een hele goede coach worden en jouw missie in de wereld neerzetten?

Heel veel mensen zijn op zoek naar een degelijke coach-opleiding. Ze willen graag een hele goede coach worden. Ook coaches die al een opleiding hebben gevolgd zijn vaak op zoek naar manieren om hun kennis en vaardigheden te verdiepen, willen vaak nog nieuwe dingen bijleren zodat ze nog efficiënter coachen. Op die manier willen ze bijdragen aan een betere wereld.

De theorie van de Transactionele Analyse geeft je een duidelijk kader waarmee je in een coaching jouw cliënt helpt om te analyseren of er een patroon zit in de moeilijkheden waarmee hij naar jou toe is gekomen.  Met jouw hulp, kan de cliënt zelf nieuwe opties vinden om beter te communiceren, beter te functioneren en beter zijn problemen op te lossen.

De nieuwe bevindingen in de Neurowetenschappen, geven inzicht in de impact op het zenuwstelsel van stress en trauma. Deze inzichten helpen je om te weten hoe je op een dieper niveau werkt met cliënten met stress- en traumagerelateerde klachten.

Na deze opleiding ben je goed opgeleid om cliënten met klachten die met stress en trauma te maken hebben,  heel goed te helpen. Je  bent ook goed opgeleid om persoonlijke veranderingsprocessen te begeleiden in organisaties, in bedrijven en in jouw eigen privépraktijk. 

 

^

Introductie

Tweedaagse introductie in de Yurt

Na deze tweedaagse introductie kan je aan de hand van TA modellen je eigen communicatie en die van anderen beter begrijpen en zie je ook de mogelijkheden om direct al beter te gaan communiceren. Je leert deze kennis toe passen op je werk en in je privé leven.

Online introductie

Deze online introductie kun je thuis volgen in je eigen tempo. Je leert aan de hand van videolessen je eigen communicatie en die van anderen beter begrijpen.

^

TA Basisvaardigheden coachen

Jaar 1

Na deze jaaropleiding ken je de basisvaardigheden van het coachen, leidinggeven en professioneel communiceren. Je bent deskundig in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen. Deze kennis kan je inzetten in bedrijven, organisaties of in jouw privépraktijk. Je wordt iemand die van aanpakken weet en ook onder stress duidelijk en oplossingsgericht blijft communiceren.

^

Embodied coachen bij stress- en traumagerelateerde klachten

Jaar 2

De volgende stap in jouw professionele ontwikkeling is het effectief aanpakken van stress- en traumaklachten op psychologisch en op lichamelijk niveau door te werken met het zenuwstelsel. 

Inspiratie over Embodied Coachen in jouw mailbox?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden