Transactionele Analyse Opleidingen

Wat is Transactionele Analyse?

Dit is de meest voorkomende reactie als ik over TA begin.

Het is eigenlijk ook wel een beetje een vreemde naam, en daarom leg ik het even uit:

Transacties staat voor communicatie. En Analyse wil zeggen dat we jouw communicatie onder de loep gaan nemen. Met TA maken we dus de Analyse van jouw Transacties: Hoe communiceer je? waar loopt het fout? En hoe wil je het anders?

Door Transactionele Analyse kun je oude patronen aanvullen met nieuwe patronen, zodat je meer haalt uit je leven of zodat je jouw cliënten kunt helpen meer uit hun leven te halen. Dit maakt de opleiding Transactionele Analyse geschikt voor leidinggevenden, coaches, bemiddelaars, therapeuten en hulpverleners. Met deze training krijg je meer invloed op jouw leven en dat van anderen.

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? In de filmpjes hieronder leg ik je kort en bondig uit hoe het zit.

Wat is TA?

Voor wie is TA?

Wat is het doel van TA?

Wat bereik je in een TA opleiding?

Zo sluiten we het opleidingsjaar af!

Waarom Linda Hoeben?

Deskundig en gecertificeerd

Ik ben al sinds 1979 met Transactionele Analyse bezig en heb wereldwijd trainingen gevolgd. In 2015 heb ik mijn TSTA certificaat behaald: Trainer en Supervisor in Transactionele Analyse.

De opleidingen die ik geef zijn dus ook erkend door de Europese Associatie voor TA (EATA) en alle andere internationale TA organisaties.

Jarenlange ervaring

Ik leerde TA kennen toen ik als 18  jarige studente in Leuven ging studeren. Door TA besefte ik dat ik veel vrijer was dan dat ik me toen voelde. Door TA heb ik een aantal keuzes gemaakt waar ik vandaag nog blij mee ben. Dit proces wil ik ook voor jou faciliteren. Omdat ik echt geloof dat je door TA een fijner en autonomer kan leven.

Sinds toen heb ik zowat over heel de wereld gewoond, gestudeerd en gewerkt.
Vandaag ben ik als gastdocent verbonden aan opleidingsinstituten en hogescholen in Nederland, Letland en Roemenië.

Wat maakt Transactionele Analyse anders?

  • Je patronen zitten opgeslagen in jouw handelen, denken en voelen.
  • TA helpt je om zowel je denken, doen en voelen te veranderen.
  • De training geeft je meteen praktische handvatten om wijzigingen aan te brengen in jouw patronen en om anderen daarmee te helpen.
  • Leidinggevenden passen Transactionele Analyse toe voor een efficiënt people management. Zorgverleners en begeleiders hanteren de TA-techniek in ziekenhuizen en zorgcentra. En lesgevers gebruiken hem in scholen.
  • In de opleiding gaan persoonlijke en professionele groei hand in hand. Elke deelnemer verandert, wordt zich bewust van oude patronen en kiest voor nieuwe opties.

Voor leiders

Na deze opleiding kun je beter leidinggeven en het beste uit je team halen.

Voor coaches

Zo haal je het beste uit elke sessie met een cliënt.

Voor ondernemers

Na deze opleiding haal je het beste uit jouw professionele communicatie.

Wil je groeien als professional in jouw werk met mensen?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Is het tijd voor een time-out gesprek?

Weet je niet goed of dit programma jou verder helpt? In jouw persoonlijke en professionele groeitraject heb je soms ondersteuning of een klankbord nodig. Iemand die met je meedenkt over wat voor jou de juiste stap is om te nemen. In dat geval kan ik je helpen met een gratis time-out gesprek. 

Wil je een time-out gesprek aanvragen?

You have Successfully Subscribed!