Transactionele Analyse
Begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven 

Voor leidinggevenden
Tijdens de Corona crisis staan bedrijven onder druk. Leidinggevenden hebben de uitdaging om als coachende leidinggevende een rots in de branding te blijven voor hun werknemers en het herstel na de crisis in goede banen te leiden.

Voor coaches          
Momenteel is er veel vraag naar gedegen coaching. Coaches worden door mij opgeleid om persoonlijke veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven te begeleiden, ook wanneer leidinggevenden en medewerkers onder druk staan door stress-, en traumaklachten.

Voor professionals          
Elke werkomgeving staat momenteel onder druk. Wat je functie ook is, hoe houd je met stress-, en angstklachten het hoofd koel en blijf je toch constructief en effectief communiceren? Hoe blijf je met zachte ogen naar de ander kijken?

Er is tijdens deze Corona crisis dringend behoefte aan coaches en leidinggevenden die deskundig zijn in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen in bedrijven. Mensen die van aanpakken weten en die ook onder stress goed en oplossingsgericht blijven communiceren.

Een mooiere wereld creëren

Erik Berne, de bedenker van de Transactionele Analyse, wist het al: Als we van de wereld een betere plek willen maken, helpen we mensen om het beste van zichzelf te geven.

Vrij vertaald: Als we van bedrijven en organisaties een betere plek willen maken, moeten we de leidinggevenden ondersteunen in het uitvoeren van hun taak, zodat zij volop het beste van zichzelf kunnen geven.

Ik geloof oprecht dat we op deze manier met TA een rimpeleffect kunnen creëren dat gevolgen heeft voor jou, je cliënt én de omgeving.

Wil jij van bedrijven een betere plek maken door leidinggevenden efficiënt te coachen?

Na deze opleiding heb je de kennis en de vaardigheden om als coach of als coachende leidinggevende mensen te begeleiden zodat ze optimaal functioneren en hun bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van de schade na de Corona crisis. Ook leer je cliënten of medewerkers te laten zien dat ze soms heel krom communiceren en kunt hen aanleren om recht vanuit het hart te spreken. Je krijgt oog voor cliënten of medewerkers die kampen met stress- en traumagerelateerde klachten. 

Waarom een TA training volgen bij Linda Hoeben?

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen. Dit deed ik voor grote instituten, de Belgische overheid en in diverse Europese instellingen op executive niveau. Ook geef ik les op verschillende scholen, waaronder the Stockholm School of Economics en de TA Academie.

In mijn loopbaan heb ik op verschillende plekken in de wereld persoonlijke veranderingsprocessen begeleid. Mijn internationale ervaring helpt me om met een open, milde blik naar elke persoon te kijken die ik ontmoet.

TA Atelier

Na deze jaaropleiding krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar het TA Atelier. In het atelier krijg je de gelegenheid om met professionals samen te leren en uit te wisselen. Een uitgelezen team van docenten komt je vertellen over hoe zij TA toepassen in het bedrijfsleven en in hun werk.  Je leert hier middels praktijkoefeningen hoe je persoonlijke veranderingsprocessen kunt faciliteren. Ik geef je de garantie dat jij jezelf in het TA-atelier verder kunt ontwikkelen en zo de wereld om je heen beter kunt maken. Meer informatie hierover vind je op deze pagina

Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Vraag dan een gratis Strategiegesprek met Linda aan. In dit gesprek krijg je mijn volledige, onverdeelde aandacht en kunnen we samen bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk dat deze opleiding past in het pad dat jij wilt lopen, vertel ik je meer over mijn aanbod. Indien dit niet het geval is, laat ik het je ook eerlijk weten.

Meer informatie over het Strategiegesprek vind je door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je ook gelijk het gesprek inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt.

Je bent welkom.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden