Transactionele Analyse Expert Centrum

Wat is Transactionele Analyse?

Dit is de meest voorkomende reactie als ik over TA begin.

Het is eigenlijk ook wel een beetje een vreemde naam, en daarom leg ik het even uit:

Transacties staat voor communicatie. En Analyse wil zeggen dat we jouw communicatie onder de loep gaan nemen. Met TA maken we dus de Analyse van jouw Transacties: Hoe communiceer je? waar loopt het fout? En hoe wil je het anders?

Door Transactionele Analyse kun je oude patronen aanvullen met nieuwe patronen, zodat je meer haalt uit je leven of zodat je jouw cliënten kunt helpen meer uit hun leven te halen. Dit maakt de opleiding Transactionele Analyse geschikt voor leidinggevenden, coaches, bemiddelaars, therapeuten en hulpverleners. Met behulp van een van onderstaande trainingen krijg je meer invloed op jouw leven en dat van anderen.

Introductie in TA

In deze tweedaagse introductie leer je alle TA modellen die van toepassing zijn op communicatie tussen jou en je werknemers/cliënten en leer je die direct toe te passen op je werk en in je privé leven.

Leiderschapsprogramma

Na dit programma kun je beter leidinggeven en het beste uit je team halen.

Coachingsprogramma

Zo haal je het beste uit elke sessie met een cliënt.

Communicatieprogramma

Na dit programma haal je het beste uit jouw professionele communicatie.

TA Atelier

Regelmatig blijven oefenen met TA is van groot belang, ook na afronden van een TA-training. Dit is voor veel professionals een grote uitdaging gebleken. Daarom blijf ik je deskundige begeleiding bieden zolang je dat wilt. 

Coach je leidinggevenden of coach je in organisaties? 

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden