Transactionele Analyse: Basisvaardigheden coachen

Begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven

Voor leidinggevenden
Bedrijven staan regelmatig onder druk. Leidinggevenden hebben de uitdaging om als coachende leidinggevende een rots in de branding te blijven voor hun werknemers en het herstel na de crisis in goede banen te leiden.

Voor coaches          
Momenteel is er veel vraag naar gedegen coaching. Coaches worden door mij opgeleid om persoonlijke veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven te begeleiden, ook wanneer leidinggevenden en medewerkers onder druk staan door stress-, en traumaklachten.

Voor professionals          
Elke werkomgeving staat momenteel onder druk. Wat je functie ook is, hoe houd je met stress-, en angstklachten het hoofd koel en blijf je toch constructief en effectief communiceren? Hoe blijf je met zachte ogen naar de ander kijken?

Wil jij van bedrijven een betere plek maken door leidinggevenden efficiënt te coachen?

Na deze opleiding kan jij als coach of als coachende leidinggevende, mensen begeleiden zodat ze optimaal functioneren en hun bijdrage kunnen leveren aan het herstellen van de schade na de Corona crisis. Ook help je cliënten of medewerkers er zich bewust van worden dat ze soms heel krom communiceren en dat ze kunnen leren om recht vanuit het hart te spreken. Je krijgt oog voor cliënten of medewerkers die kampen met stress- en traumagerelateerde klachten.

Jouw ontwikkeling tijdens deze training:

  • Je leert cliënten efficiënt begeleiden in persoonlijke veranderingsprocessen, zowel in jouw privépraktijk als in organisaties. Je hebt tevreden cliënten en zelf veel job satisfaction.
  • Je leert als leidinggevende een goed evenwicht vinden tussen taakgericht en mensgericht werken zodat je een gezond werkklimaat creëert waar jouw medewerkers zich goed voelen en graag voor jouw werken.
  • Je krijgt oog voor ‘kromme’ communicatie en kunt anderen helpen deze te veranderen zodat ze weer rechtuit kunnen spreken.

Groepsdynamiek

Tijdens de training ontmoet je niet alleen collega-coaches, maar ook leidinggevenden en zakelijke professionals die zichzelf willen ontwikkelen met TA. De combinatie van deze drie disciplines geeft een prachtige groepsdynamiek waarin je van elkaar kunt leren en echte praktijksituaties met elkaar kunt oefenen. Mensen vanuit andere disciplines hebben immers een heel andere kijk op situaties dan jij. Je bouwt op deze manier ook een waardevol netwerk op met professionals uit verschillende werkgebieden.

Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Vraag dan een gratis Strategiegesprek met Linda aan. In dit gesprek krijg je mijn volledige, onverdeelde aandacht en kunnen we samen bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk dat deze opleiding past in het pad dat jij wilt lopen, vertel ik je meer over mijn aanbod. Indien dit niet het geval is, laat ik het je ook eerlijk weten.

Meer informatie over het Strategiegesprek vind je door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je ook gelijk het gesprek inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt.

Je bent welkom.

Ervaringen van anderen

Ik was op zoek naar een verandering in mijn leven en wilde mijn leven meer betekenis geven. Ik ondervond in een coaching met Linda zelf de effecten van TA en ging een introductie in TA volgen. Daarna wilde ik me non-stop verdiepen in TA en besloot ik me in te schrijven in de TA opleiding. Ik woon in Zuid-Korea en vond hier ter plaatse moeilijk aansluiting bij de TA gemeenschap. Omdat ik de opleiding hier niet lokaal kon volgen, ben ik bij Linda de TA opleiding online gaan doen. Ik heb net het eerste jaar achter de rug. Het is geweldig. Ook al volg ik de opleiding online, ik voel me echt deel van de groep. Met collega’s uit de groep doe ik online praktische oefeningen. Elke twee weken hebben Linda en ik een online supervisie.Als ik extra steun nodig heb, is Linda er altijd voor me om me te helpen. Ik maak dezelfde voortgang als ik zou maken wanneer ik fysiek aanwezig zou zijn in de yurt. Ik begin nu hier in Zuid Korea cliënten te zien en dat gaat prima.
Veronica Sartori

Coach

De TA opleiding is een echte aanrader voor professionals die onder andere communicatie- en leiderschapstechnieken wensen aan te leren. De kennis en toepassing van TA raad ik absoluut aan voor eenieder die persoonlijke of professionele groei wenst!
Harold Van den Weghe

EC Group -Senior HR

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden