Exclusieve Vierdaagse: Van Stress Naar Rust

Luisteren naar de wijsheid van je lijf én van je hoofd

Ben jij een coach, therapeut of leidinggevende en heb je moeite met de uitdagingen die jouw professionele en persoonlijke leven met zich meebrengen? Het is niet altijd gemakkelijk om de rots in de branding te zijn waar mensen naar op zoek zijn, zeker niet als je ondertussen zelf worstelt met onzekerheid of – soms fysieke – stress-gerelateerde klachten.

Vaak heb je tijdens jouw opleiding al veel cognitieve en emotionele coaching of therapie gehad maar blijft jouw probleem in de diepte onopgelost. Misschien verlang je wel naar echt kunnen ‘thuiskomen’?

Loop je soms even vast en weet je niet meer hoe je verder moet? Dan heb ik een heel mooi aanbod voor je. Een exclusieve vierdaagse in Noorwegen, waar we écht in de diepte gaan werken aan de oorsprong van jouw uitdagingen, zodat je significant kunt groeien en je leven kunt veranderen.

Wil jij:

 • jezelf ontwikkelen en leren om anderen te helpen in een inspirerende omgeving?
 • de rots in de branding zijn waar mensen naar op zoek zijn?
 • je fijn voelen in jouw lijf en in jouw leven?
 • jouw ongewenste of destructieve denk- en gedragspatronen en je stress-gerelateerde klachten transformeren in patronen die je wel vooruit helpen in jouw leven?
 • thuiskomen bij jezelf en kunnen thuiskomen bij anderen?

 Dan is deze exclusieve vierdaagse in Noorwegen iets voor jou. Tijdens deze bijzondere reis creëren we een veilige plek voor significante groei en verandering. De deelnemers krijgen de gelegenheid tot diepgaande, intense transformaties in een veilige en vertrouwde groep. En dit allemaal in Granavolden, een adembenemende plek.

Wat ga je leren en beleven?

Deze vierdaagse is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt. Het is namelijk een fantastische leerervaring op een prachtige plek in Noorwegen, die veranderingen teweegbrengt in jezelf én in de mensen om je heen.

Je ervaart hoe je:

 • als coach of therapeut lichaamswerk toepast in een groepssetting
 • een veilige groepsetting creëert en handhaaft zodat persoonlijke transformatie kan plaatsvinden
 • oplossend met impasses en interne paradoxen werkt.

Tijdens deze vierdaagse krijg je ook de kans om de sfeer van Noorwegen te proeven en te genieten van wat dit land te bieden heeft.

Intakegesprek

Voordat je kan deelnemen aan deze vierdaagse in Noorwegen, hebben we een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we samen of deze vierdaagse voor jou een goede stap is. We bespreken dan ook of het gewenst is om de TA introductie* te volgen of dat jouw kennis van TA toereikend is om in te stappen in de vierdaagse.

De intake kan persoonlijk of via Zoom. Als wij elkaar al kennen, is een telefoongesprek voldoende. Zodra je je hebt aangemeld voor de vierdagse neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen.

*De TA introductie bied ik een aantal keer per jaar als tweedaagse aan. Actuele data vind je hier. Het geeft je een kans om alvast de sfeer te proeven van de Yurt en – als je mij nog niet kent – persoonlijk met mij kennis te maken.

Komen de geplande data je niet uit? Je kunt de TA introductie ook eenvoudig online volgen.

Praktische informatie

Locatie

Granavollen 16, 2750 Gran
Noorwegen
Trainer: Linda Hoeben TSTA

Data

(Canceled) 11 tot en met 14 oktober 2021
Nieuwe datum is nog niet bekend.

Intakegesprek

Datum in overleg

Inbegrepen:

4 dagen vierdaagse op een adembenemende locatie, inclusief lunch en koffiepauzes.

Je regelt zelf:

 • Je reis naar Noorwegen
 • Vervoer van- en naar de luchthaven
 • Verblijf: De locatie heeft een zeer aantrekkelijk aanbod dat je in combinatie met deze vierdaagse kunt afnemen. Hierin zitten overnachtingen en diners inbegrepen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de locatie, noem mijn naam en vraag naar de special conditions. Je kunt de locatie bereiken via hun website.

Investering

De investering voor de vierdaagse (excl. TA introductie) bedraagt € 2.199 (excl. BTW).

Intakegesprek

Voordat je in de groep kan stappen, hebben we een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we samen of de groep voor jou een goede plek is. Het zou ook kunnen dat individuele therapie voor jou beter is.

Één van de criteria/richtlijnen die we hanteren is de 50/50 regel: je moet in staat zijn om zowel ondersteuning te geven als om ondersteuning te vragen. Dit alles gebeurt in een veilige en vertrouwde omgeving die we samen, als groep, creëren.

Dit vertaalt zich in volgende vaardigheden:

 • Vertellen over persoonlijke ervaringen
 • Luisteren naar elkaar
 • Geven en ontvangen van feedback, adviezen en suggesties
 • Uiten van emoties en luisteren wanneer anderen hun emoties uiten.

De intake kan persoonlijk of via Skype. Als wij elkaar al kennen, is een telefoongesprek voldoende. Zodra je je hebt aangemeld voor de vierdaagse neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen en het te hebben over onze samenwerking.

Ervaringen van anderen 

De intensieve vierdaagse bracht bij mij op lichamelijk niveau de verwerking van een flink stuk levenspijn en dit op een dieper niveau dan ooit. Het gaf me ijkpunten in het omgaan daarmee. Na de vierdaagse voel ik me gereset. De dialoog met mijn lichaam die ik ontdekte onder leiding van Linda, helpt me om in de plaats van het oude pijnlijke scriptpad een nieuw luchtiger pad te bewandelen.

Harry van der Sluijs

Directeur Opleidingsinstituut voor levensmiddelentechnologie sinds 1965

Leertherapie met TA en lichaamswerk in een groep is voor mij een prachtige combinatie geweest van leren en zelfreflectie. Linda laat gedurende de vier leerdagen alle deelnemers steeds persoonlijk aan bod komen, waardoor je tegelijk met jezelf en met leren bezig bent. Steeds worden de praktijksessies samen geanalyseerd en besproken zodat er een continue koppeling is met de theorie. Een prachtige interactie, die mij zeker op een hoger plan heeft gebracht. Leren in een groep is een echte aanrader, zo kwetsbaar en tegelijk beresterk.

Edwin

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden