Gratis webinar:
In 5 stappen een succesvolle TA-coach worden

­Stel:

  • Je wilt graag een gedegen coaching neerzetten en weet nog niet welke stappen je moet zetten om dat te leren
  • Je hebt al een coaching-opleiding gedaan, maar weet dat je nog meer te leren hebt om je cliënten écht goed te kunnen helpen
  • Jouw missie is om als coach bij te dragen aan een betere wereld

Wanneer je jezelf hierin herkent, lees dan vooral verder! Er is altijd – maar zeker op dit moment – behoefte aan gedegen coaching door professioneel opgeleide coaches. Transactionele Analyse biedt een zeer doeltreffende manier van coaching die bovendien onder alle omstandigheden effectief blijft.

Ook in het begeleiden van persoonlijke veranderingsprocessen in bedrijven en organisaties.  Met TA kun jij je als coach inzetten voor het doel waar je met hart en ziel in gelooft.

In mijn praktisch toepasbare webinar vertel ik jou de 5 stappen die jij nu al kunt zetten om echt waardevol te zijn voor jouw cliënten met behulp van TA. Zowel beginnende- als ervaren coaches zijn welkom bij dit webinar.

Momenteel is er geen nieuwe datum voor dit webinar gepland. Meld je aan voor het ontvangen van TA Inspiratie om als eerste meer te horen over een nieuw webinar dat je kunt volgen.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden