GRATIS ON DEMAND WEBINAR

 

6 inzichten uit de NEUROWETENSCHAPPEN die jouw coaching toolbox aanvullen om jouw cliënten te helpen hun lijf beter te begrijpen


Leer met deze 6 tips hoe je jouw huidige werkwijze uitbreidt om gestreste en getraumatiseerde cliënten de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben.

(*) Je krijgt onmiddellijk toegang tot het webinar. Het webinar werd op een eerder tijdstip opgenomen.

 

Ik spreek vaak coaches die hun gestreste en getraumatiseerde cliënten zo goed mogelijk willen helpen

 • Veel coaches realiseren zich dat ze lichaamswerk moeten integreren in hun cognitieve en emotionele coaching, maar ze weten niet waar ze kunnen beginnen.
 • Sommige van hen voelen zich overspoeld door de enorme hoeveelheid theoretische informatie die er beschikbaar is over neurowetenschappen en hebben geen tijd om jaren te investeren in een studie over de uitgebreide resultaten op het vlak van stress- en trauma-gerelateerde klachten.
 • Veel coaches hebben al een goede training, maar voelen zich vaak gefrustreerd omdat ze niet de resultaten boeken waarop ze gehoopt hadden wanneer ze werken met deze cliënten.

Het goede nieuws is:

 • dat het mogelijk is om cliënten die stress- en traumaklachten hebben, te helpen om een veel beter, makkelijker en vreugdevoller leven te leiden.
 • dat jij je tevreden kunt voelen over jouw werk met deze cliënten omdat je weet dat je op een dieper niveau werkt.
 • dat je de balans in jouw eigen werk- en privéleven kunt verbeteren, omdat je minder tijd nodig hebt om deze cliënten te helpen.

 

Ontvang een stap-voor-stap methode voor het coachen van nerveuze, angstige of getraumatiseerde mensen door praktische neurowetenschappen op te nemen in jouw werkmethode, gedurende deze 1,25 uur durende GRATIS on demand webinar.
Dit webinar staat onmiddellijk voor jou klaar en werd op voorhand opgenomen. Je kunt me nog steeds alles vragen wat je wilt weten!

Het webinar is vooraf opgenomen en staat voor je klaar
om direct te bekijken. Vragen stellen blijft mogelijk!

 

Wat je leert:

Dankzij mijn ervaring, expertise en bewezen technieken bij het coachen van angstige, gestreste of getraumatiseerde cliënten
kan ik je 6 praktische tips geven over:

 • wat de impact van stress en trauma op het zenuwstelsel is
 • hoe je cliënten helpt om hun veerkracht aan te spreken wanneer ze te maken hebben met stress en trauma
 • hoe je jouw lichaamssensaties kan gebruiken als een diagnose tool om jouw cliënt te ondersteunen. (Dit kun je gebruiken in jouw behandelplan en interventies.)
 • hoe je beter om kunt gaan met de stress die jouw cliënten met zich meebrengen tijdens hun sessies
 • hoe je lichaamswerk integreert met de training die je al hebt
 • hoe je jouw cliënten helpt om hun stress-gerelateerde lichamelijke symptomen beter te begrijpen, zodat ze beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Ontmoet jouw trainer

Linda Hoeben

Linda Hoeben is een TA coach, psychotherapeut en trainer met meer dan 35 jaar ervaring. Ze heeft jarenlang gewerkt in internationale organisaties in Brussel, verschillende bedrijven en organisaties, coaching organisaties in Australië, een gerenommeerde bedrijfsopleiding in Letland en de TA academie in Nederland.

Met deze ervaring en veel training ontwikkelde ze de methode ‘Embodied Coachen’: de stap-voor-stap methode voor het coachen van nerveuze, angstige en getraumatiseerde mensen.

Ze merkte dat er in klassieke coaching methodes ontbraken die nodig zijn om grondig te werk te gaan bij gestreste en getraumatiseerde cliënten en ze vond antwoorden in Neurowetenschappen en traditioneel lichaamswerk.

Gedurende- en na de Covid-epedimie hielp ze honderden gestreste en getraumatiseerde cliënten om hun angsten, spanning en intense emoties te reguleren.

Ze wil coaches helpen om in de juiste mindset te komen en ze voorzien van basis tools om te kunnen werken met het zenuwstelsel. Haar grootste wens is dat coaches kunnen profiteren van het werk, de tijd, expertise en het geld dat ze geïnvesteerd heeft in het ontwikkelen van Embodied Coachen.

Dit doet ze zodat meer mensen met stress- en traumaklachten goede zorg kunnen krijgen.

Ze wenst deze cliënten een gelukkig leven waarin ze opties hebben, zich vrij kunnen voelen en kunnen werken aan relaties.

Linda helpt mensen individueel. Zo wil ze het verschil maken in de wereld.

Eric Berne (ontwikkelaar van TA) zei: ‘If you want to make the world a better place, work with individuals so they make better decisions.’ (Als je de wereld beter wilt maken, werk dan met individuen zodat ze betere keuzes maken.)

Linda is, samen met haar partner, meer dan 30 jaar lang de wereld over gereisd.

Dit gaf haar de kans om wereldwijd te leren van de beste professionals.

Linda Hoeben | +32 474 920 877 | linda@lindahoeben.be | Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden | Privacy Statement