januari 26, 2017 Linda
Het gebeurde me vroeger wel eens, maar gelukkig steeds minder.
Ik coachte een hele dag, of gaf therapie en sloot de dag soms af met een onbestemd, vaag gevoel van onvoldaanheid. Na een fikse wandeling of een nachtje slapen, was het vaak wel ‘over’ maar toch… fijn was het niet.
Ken je dit? Je bent hulpverlener (coach, therapeut,…) en je bent gefrustreerd omdat je weet dat je er niet het maximum uit haalt, niet uit jezelf en ook niet uit je cliënten.
Je job kost je moeite, en soms betrap je je erop dat je overweegt om iets anders te gaan doen, iets nieuws.
Je hebt vaak het ‘Thank God it’s Friday’ gevoel en zelden ‘Yes! It’s Monday!’ gevoel. Je weet dat er ‘iets’ ontbreekt in de manier waarop je je werk doet.
Dus… is het tijd voor vernieuwing!
Je wil niet alleen nieuwe vaardigheden leren als coach of als therapeut, je wil ook dat er aandacht is voor jou als mens. Je wilt persoonlijke groei, want je weet dat deze twee hand in hand gaan.

Dan is de opleiding ‘Transactionele Analyse’ écht iets voor jou.

Je gaat er leren hoe je meer uit jezelf én uit anderen haalt.
Je leert er (opnieuw) ontdekken wat voor jou écht belangrijk is.
Je vindt terug bezieling, inspiratie en motivatie. In plaats van het gevoel dat je ‘iets’ mist, krijg je weer zin hebt in je werk en voel je je er door vervuld. Op maandagochtend denk je dan ‘Yes! Het is weer maandag!’ (en op vrijdagavond natuurlijk ook ‘Yes! Het is weer weekend!’)

In deze opleiding leer je coachingmodellen én de toepassing ervan. Wat deze opleiding zo bijzonder maakt, is dat er tevens aandacht is voor jouw persoonlijk proces: Er is aandacht voor vragen zoals: Wat zijn je doelen? Hoe komt het dat je ze (niet) bereikt? Welke patronen staan er in de weg (of helpen je) in het bereiken van jouw doelen? Wie ben jij als deskundige, als coach, of als therapeut?

Eigen aan de TA is dat het een heel breed toepassingsveld heeft: in de opleiding zitten mensen die professioneel met verschillende dingen bezig zijn.
Alle deelnemers hebben echter allemaal één ding gemeenschappelijk: Ze willen zowel op persoonlijk vlak, als op professioneel vlak nieuwe dingen leren. Ze willen op een nieuwe manier handelen, denken en voelen
Je vindt bij Linda Hoeben een keigoede opleiding TA in een gezellige omgeving.
Linda is een eerlijke en gedreven trainer: What you see is what you get.
Ze is als enige in Vlaanderen TSTA (Training and Supervising Transactional Analyst)

De opleiding komt in aanmerking voor KMO-subsidiëring en is EATA (European Association Transactional Analysis) gecertifieerd.
Als eerste stap in jouw TA opleiding kan je je inschrijven voor een ‘Tweedaagse kennismaking in de TA’ op 28 en 29 april.

Je kan dan kennismaken met de TA én met Linda. Daarna kan je je inschrijven voor het jaar traject ‘Foundation Year Transactionele Analyse’.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu

Inspiratie over Embodied Coachen in jouw mailbox?

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden