Ik ben in Montegrotte, in Italië in de buurt van Venetië, een inspirerende workshop gaan volgen over de perinatialiteit. De invloed van de periode voor, tijdens en na onze geboorte. Het was een heerlijke ervaring en ik voel me als herboren én héérlijk uitgerust. En vooral geïnspireerd om een aantal van de geleerde dingen te gaan integreren in de training “TA en Lichaamstaal”.

In de TA leren we dat we onze patronen vaak beter begrijpen als we de invloed van onze ouders beter begrijpen. Een aantal van onze patronen worden vastgelegd in de periode voor, tijdens en na onze geboorte.

Ons celgeheugen “onthoudt” heel veel van wat er in die periode is gebeurd. Toen we klein waren, functioneerde ons lichaam als een soort spons. Alle indrukken, zowel de goede als de minder goede, zijn zo gegraveerd in ons limbische systeem. En heel wat dingen die we doen, die we meemaken, zijn te begrijpen vanuit deze vroege inprints.

Door dit te begrijpen, kunnen we weer terug vat krijgen op oude patronen, stoppen met ze te herhalen en weer vrijer en energieker ons leven gaan leiden. Het genezen van de trauma’s die tijdens het prille begin van ons leven zijn gebeurd, helpt ons om onze levensvreugde weer helemaal terug te vinden.

Eén van de dingen die ik leerde in Italië, is dat babies, terwijl ze nog in de buik van hun moeder zitten, met hun piepkleine handjes gebaren maken die overeenkomen met de Mudra’s. Dit zijn gebaren uit de Indiase cultuur waarmee een symbolische betekenis van de hand wordt bedoeld.

Deze kennis ga ik dan weer overdragen in de vijfdaagse training “TA en lichaamstaal”. Deze training is open voor iedereen die zich écht wil verdiepen in het belang van de lichaamstaal in communicatie.

 

Ja, hier wil ik meer over weten

Sign in for TA inspiration and download the free workbook for coaches


If you provide your email address, I'll send you the Workbook for Coaches without any obligation. I'll also regularly send you some great tips.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Meld je aan voor mijn TA inspiratie en download gratis het werkboek voor coaches

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en ik stuur je direct het gratis werkboek voor coaches. Ook stuur ik je regelmatig leuke tips.

 Ik ga akkoord met het regelmatig sturen van TA inspiratie.
Ik ga akkoord met het privacybeleid Lees hier ons privacybeleid

You have Successfully Subscribed!

Sign in for TA inspiration and download the free workbook for coaches

If you provide your email address, I’ll send you the Workbook for Coaches without any obligation. I’ll also regularly send you some great tips.

 

I agree with regularly sending TA inspiration.
I agree with the privacy policy. Read our Privacy Policy here.

You have Successfully Subscribed!