De Yurt | Een toevluchtsoord

Een Yurt wordt traditioneel gebruikt voor bewoning door rondtrekkende nomaden die leven in koude, droge steppegebieden. Het is dus een tijdelijk ‘thuis’. Een toevluchtsoord dat bescherming biedt tegen de extreme omstandigheden van buiten, waar je rond het vuur kunt samenkomen en je ervaringen kunt delen

Op deze plek kan je op de meest efficiënte manier de nieuwe theoretische kennis die je leert in de training Embodied Coachen, ook leren toepassen in een gecontroleerde omgeving, met gelijkgestemde mensen en onder begeleiding van een expert. In de Yurt kun je over jezelf reflecteren, jouw nieuwe vaardigheden oefenen en je eigen coachingstijl ontwikkelen.

Actief aan de slag

In mijn training Embodied Coachen nodig ik je uit om écht aan het werk te gaan. Niet alleen met de kennis die ik je aanbied, maar ook met je eigen ervaringen en uitdagingen. Op die manier kun je de kennis die je verwerft gelijk toepassen op jouw werk en leven.

Mijn hoop is dat je, nadat je een training hebt gevolgd, een stukje van het  ‘Yurt-gevoel’ met je meeneemt. Zodat jij jouw nieuw verworven kennis meeneemt, toepast en uitdraagt en zo de wereld een klein stukje beter maakt.

Leuke weetjes over de Yurt

  • Een yurt is niet voor niets rond. Op de graslanden kan het flink waaien. Hoe de wind ook staat, een ronde Yurt staat altijd goed.
  • Yurt betekent: ‘Slaapverblijf’ in het traditioneel Turks en ‘Huis’ in het Mongools. In het moderne Turkije staat het woord Yurt meer symbool voor ‘thuisland’.
  • In Centraal-Aziatische landen leiden stadsbewoners nog steeds een semi-nomadisch bestaan en leven in de winter in Yurts, omdat die warmer zijn dan de woningen in de stad.

De Yurt huren voor je eigen evenement?

De Yurt is een prachtige plek om samen te komen met cursisten, collega’s en familie. In de periodes dat ik in Noorwegen verblijf, stel ik mijn Yurt, de vergaderruimte én de vuurplaats ter beschikking aan wie daarvan gebruik wil maken. Houd je eigen workshop, geef een feestje voor je familie of ga met je collega’s vergaderen op een inspirerende plek.

Voor meer informatie en een offerte:

Tel: +32 465 009 251

E-mail: verhuur.yurt@lindahoeben.be

Of kijk op deze pagina.

Linda Hoeben
+32 474 920 877
linda@lindahoeben.be
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden