Ben jij op zoek naar een unieke locatie waarop jij jouw training kunt geven of een mooie plaats waar je jouw cliënten kunt ontvangen? Dan mag je je thuisvoelen in mijn Yurt. 

Je kunt mijn Yurt namelijk huren voor een dag of dagdeel. Je krijgt dan de beschikking over 3 ruimtes; de Yurt, de vergaderruimte en de vuurplaats.
In deze ruimtes kunnen jij en je deelnemers of cliënten elkaar op een ontspannen manier ontmoeten.

De Yurt:

Een Yurt wordt traditioneel gebruikt voor bewoning door rondtrekkende nomaden die leven in koude, droge steppegebieden. Het is dus een tijdelijk ‘thuis’. Een toevluchtsoord dat bescherming biedt tegen de extreme omstandigheden van buiten, waar je rond het vuur kunt samenkomen en je ervaringen kunt delen. 

Daardoor vormt de Yurt een unieke plek waar jij en jouw deelnemers of cliënten zich mogen thuisvoelen. Door de kachel is het, ook in de winter, warm en behaaglijk en je hebt uitzicht op een prachtig stukje natuur. 

De vergaderruimte:

Deze ruimte is zonnig, licht en professioneel ingericht. Je kunt er jouw deelnemers ontmoeten rond de grote tafel. Zo kun je, op een andere manier dan een conferentie-opstelling, connectie maken met je gasten.

De vergaderzaal biedt talloze mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Natuurlijk hebben wij ook WiFi ter beschikking. Daarnaast is er ook een ruime parkeerplaats.

De vuurplaats:

Wist je dat als mensen rond het vuur zitten serotonine aanmaken? Serotonine maakt dat je je blij voelt.

Dat is de reden waarom bijna iedereen heel graag rond een vuur zit. Wij willen graag dat ook jullie rond onze vuurplaats elkaar kunnen ontmoeten en helemaal tot rust komen. Als je wilt, maken wij het vuur aan voordat je aankomt. Maar misschien vind je het wel superleuk om dat zelf te doen? In overleg is daarin veel mogelijk.

Wij willen graag dat jij je bij ons thuisvoelt. Onze gastvrouw is aanwezig om je wegwijs te maken en je te helpen bij de praktische dingen.

Altijd aanwezig:

  • Wifi
  • Beamer
  • Flip-over
  • Gastvrouw
  • Koffie en thee
  • Water
  • Ruime parkeergelegenheid

Prijzen:

Onze locatie is in z’n geheel te huur voor €80,- per dagdeel. Daarbij kun je gebruikmaken van de Yurt, de vergaderzaal en de vuurplaats. Je kunt van tevoren aangeven welke ruimtes je wilt gebruiken.

We kunnen maximaal 16 personen ontvangen op deze locatie.

Extra mogelijkheden:

  • Fruit
  • Home made cookies

Deze mogelijkheden kun je tegen meerprijs bestellen door contact op te nemen met Kim.

 

Kim Vereecken

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Kim Vereecken en ik ben jullie gastvrouw.
Ik werk al een 4 jaar voor Linda als Logistiek Medewerkster.

Ik sta op de dag van jouw evenement geheel tot jullie beschikking en zal ervoor zorgen dat alles in goede banen loopt.
Ook zorg ik voor de koffie en thee en (indien gewenst) de lunch.
Je kan ook bij mij terecht voor vragen en opmerkingen.

Ik heet je alvast van harte welkom en wens je een aangename en inspirerende bijeenkomst!

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en/of beschikbaarheid van de door jou gewenste datum? Neem dan contact met ons op via:

Linda Hoeben
Telefoon: +32 474 92 08 77
E-mail: verhuur.yurt@lindahoeben.be